Ξενοδοχεία στην Αθήνα

Athens_AcropolisΔείτε τα ξενοδοχεία στην Αθήνα, πληροφορίες για τη διαμονή και τις διακοπές σας στην Αθήνα! Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας και βρίσκεται στην Αττική, στη Στερεά Ελλάδα. Είναι αξιοσημείωτο ότι στην Αθήνα κατοικεί σχεδόν το 1/3 του συνολικού πληθυσμού της Ελλάδας και φυσικά έχει αμέτρητα hotels για τη διαμονή σας.

Η Αθήνα πήρε το όνομά της από τη θεά Αθηνά, θεά της σοφίας και προστάτιδα της πόλης της Αθήνας. Διάσημη για την πολιτιστική της κληρονομιά, θεωρείται η ιστορικότερη πόλη στην Ευρώπη και πλήθος κόσμου επισκέπτεται την Ελλάδα και την Αθήνα για να δει την Ακρόπολη και όλα τα ιστορικά μνημεία που διασώζονται στην ευρύτερη περιοχή. Κέντρο της πόλης είναι η πλατεία Συντάγματος και ξεκινώντας από εκεί μπορείτε να κατηφορίσετε την πολυσύχναστη Ερμού με τα αμέτρητα μαγαζιά και τις εντυπωσιακές βιτρίνες για να κατέβετε στο Θησείο, το Μοναστηράκι και την Πλάκα με τα ρομαντικά πλακόστρωτα σοκάκια, που έχουν μοναδική ομορφιά και είναι περιοχές που συγκεντρώνουν πλήθος τουριστών όλο το χρόνο.

Επιλέξτε κάποιο από τα hotels στην Αθήνα και μην παραλείψετε να δείτε εκτός από την Ακρόπολη και το κέντρο της Αθήνας, τις γύρω περιοχές όπως η Κηφισιά κι η Δροσιά στα βόρεια προάστια, τις παραλιακές περιοχές όπως η Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη και το Καβούρι αλλά βέβαια και τον Πειραιά με τη μαγευτική Καστέλλα, το Μικρολίμανο και το Πασαλιμάνι.

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε
νέα και προσφορές από το Hotelink.gr

Ξενοδοχείο Nefeli Hotel Αθήνα

Nefeli Hotel

 Nefeli Hotel Ξενοδοχείο 2 αστέρων Αθήνα Τιμή από: 50€

Φαν Βάικ 5, Άλιμος

Μένοντας στο ξενοδοχείο Νεφέλη στον Άλιμο, για λίγο ή για πολύ, για επαγγελματικές συναντήσεις ή για διασκέδαση και ξεκούραση, βρίσκεστε στο καταλληλότερο μέρος. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στην περιοχή του Αλίμου λίγα μόλις μέτρα από τη Μαρίνα Αλίμου.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Anastazia Luxury Suites & Rooms Αθήνα

Anastazia Luxury Suites & Rooms

 Anastazia Luxury Suites & Rooms Ξενοδοχείο 3 αστέρων Αθήνα Τιμή από: 60€

Αργοναυτών & Κομνηνών 12, Δροσιά

Το Anastazia – Luxury Suites & Rooms, ένα σύγχρονο και πρόσφατα ανακαινισμένο "Boutique Style" ξενοδοχείο στη Δροσιά Αττικής (όρια Δροσιάς, Εκάλης), είναι ένας ιδανικός τόπος διαμονής για όλους.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Hotel Rio Athens Αθήνα

Hotel Rio Athens

 Hotel Rio Athens Ξενοδοχείο 3 αστέρων Αθήνα Τιμή από: 32€

Οδυσσέως 13, Μεταξουργείο

Το Ξενοδοχείο Ριο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, σε έναν ήσυχο πεζόδρομο της πλατείας Καραϊσκάκη, δίπλα στον σταθμό του Μετρό Μεταξουργείο και πολύ κοντά στον Διεθνή Σιδηροδρομικό Σταθμό της Αθήνας.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Athens Way Hotel Αθήνα

Athens Way Hotel

 Athens Way Hotel Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 4 κλειδιών Αθήνα Τιμή από: 57€

Αραχώβης 17 και Ιπποκράτους

To Athens Way είναι ένα καινούργιο ξενοδοχείο, μοντέρνα διακοσμημένο, στην καρδιά της Αθήνας (5 λεπτά απόσταση από το σταθμό του μετρό «στάση Πανεπιστήμιο»).

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά:
Προηγούμενα1 2Επόμενα