Ξενοδοχεία στο Καρπενήσι

KarpenisiΔείτε τα ξενοδοχεία στο Καρπενήσι, πληροφορίες για τη διαμονή και τις διακοπές σας στο Καρπενήσι! Το Καρπενήσι βρίσκεται στο νομό Ευρυτανίας και είναι μια από τις πιο πράσινες και καθαρές περιοχές σε ολόκληρη την Ευρώπη. Είναι ένας ιδανικός χειμερινός προορισμός και μπορείτε μένοντας σε κάποιο ξενοδοχείο στο Καρπενήσι να βγαίνετε για πεζοπορία, ορειβασία, rafting, canoyning, trekking και σκι στις χιονισμένες πλαγιές του βουνού Βελουχίου.

Επιλέξτε κάποιο από τα ξενοδοχεία ή τους παραδοσιακούς και φιλόξενους ξενώνες στο Καρπενήσι και χαρείτε τη φύση σε αυτό το μοναδικό, καταπράσινο και παρθένο μέρος. Απολαύστε το φαγητό σας στις γραφικές ταβέρνες, το ποτό σας στα καλόγουστα μπαράκια και γυρίστε στον ξενώνα ή το ξενοδοχείο που μένετε για να χαλαρώσετε μπροστά στο τζάκι.

Τέλος, μην παραλείψετε να επισκεφτείτε και τα γύρω χωριά που είναι πανέμορφα και καταπράσινα όπως το Βούτυρο, τους Κορυσχάδες, το Μεγάλο Χωριό, το Μικρό Χωριό και την πασίγνωστη Παναγία στον Προυσσό. 
Ξενοδοχείο Selestina Boutique Hotel Καρπενήσι

Selestina Boutique Hotel

 Selestina Boutique Hotel Ξενοδοχείο 3 αστέρων Καρπενήσι Τιμή από: 60€

Καρπενήσι

Το νεόδμητο, boutique ξενοδοχείο Selestina κατασκευασμένο με οικολογική συνείδηση, σε μια ήσυχη υπερυψωμένη τοποθεσία με όμορφη θέα στο κέντρο του Καρπενησίου σας υποδέχεται με χαρά.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Ninemia Family Resort & Farm Καρπενήσι

Ninemia Family Resort & Farm

 Ninemia Family Resort & Farm Ξενοδοχείο 3 αστέρων Καρπενήσι Τιμή από: 65€

Καρπενήσι

Ο Ξενώνας αγρόκτημα - Φάρμα Νηνεμία βρίσκεται λίγο πιο έξω απο το Καρπενήσι στο δρόμο για τον Προυσό Ευρυτανίας. Αποτελείται απο παραδοσιακά δωμάτια & ξενώνες με τζάκι.

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά: