Ξενοδοχεία στο Ρέθυμνο

Δείτε τα ξενοδοχεία στο Ρέθυμνο, πληροφορίες για τη διαμονή και τις διακοπές σας στο Ρέθυμνο! Ο νομός Ρεθύμνου είναι ο πιο ορεινός νομός της Κρήτης και περιβάλλεται από τον Ψηλορείτη και τα Λευκά Όρη. Στο νομό αυτό μπορείτε να απολαύσετε τις ψηλές βουνοκορφές σκεπασμένες με χιόνι το χειμώνα, να κάνετε εκδρομές και περιπάτους στις εύφορες κοιλάδες και τα βαθιά φαράγγια την άνοιξη και να βυθιστείτε στις κρυστάλλινες καταγάλανες παραλίες με τς χρυσαφένιες αμμουδιές το καλοκαίρι.

Επιλέξτε κάποιο από τα πολυάριθμα hotels στο Ρέθυμνο και εκτός από την Πόλη του Ρεθύμνου (η πρωτεύουσα του νομού) με την εντυπωσιακή Παλιά Πόλη και το γραφικό βενετσιάνικο λιμάνι, δείτε και το πολυσύχναστο τουριστικό θέρετρο Αγία Γαλήνη, το Μπαλί με τους γραφικούς κολπίσκους, τον παραθαλάσσιο Πάνορμο και τα πανέμορφα χωριουδάκια ΆδελεΠεριβόλια αλλά και πολλά άλλα. Πριν φύγετε από το Ρέθυμνο δοκιμάστε οπωσδήποτε καλτσούνια, φρέσκο ανθότυρο, μυζήθρα και κρέας οφτό κι αγοράστε κεντήματα και κεραμικά ως ενθύμια από την παραμονή σας.

Αν έχετε χρόνο επισκεφτείτε και τους νομούς Χανίων και Ηρακλείου που συνορεύουν με το νομό Ρεθύμνου.
 

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε
νέα και προσφορές από το Hotelink.gr

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Calergi Residence Ρέθυμνο

Calergi Residence

 Calergi Residence Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 3 κλειδιών Ρέθυμνο Τιμή από: 40€

Ατσιπόπουλο

Σας προσκαλούμε να ζήσετε την εμπειρία των εναλλακτικών διακοπών μέσα σ' ένα χωριό του Ρεθύμνου χωρίς να σας λείψουν οι βασικές ανέσεις της καθημερινής ζωής. Το ξενοδοχείο διαμερισμάτων CALERGI RESIDENCE στο Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου σας προτείνει κλιματιζόμενες μεζονέτες και στούντιο που προέρχονται από αναπαλαιωμένα πετρόχτιστα σπίτια του χωριού.

Περισσότερα
Βίλλα Βίλα Άνεμος Ρέθυμνο

Βίλα Άνεμος

 Βίλα Άνεμος Βίλλα 3 κλειδιών Ρέθυμνο Τιμή από: 190€

Λευκόγεια, Φοίνικας

Το νεόκτιστο Villa Άνεμος είναι μέρος μιας ιδιοκτησίας 3500 τ.μ. γεμάτης με ελιές, οπωροφόρα δένδρα και προσφέρει εξαιρετική θέα στα γύρω βουνά και στα δυτικά στην κοιλάδα προς Πλακιά και το Λιβυκό Πέλαγος.

Περισσότερα
Βίλλα Βίλα Θυμάρι Ρέθυμνο

Βίλα Θυμάρι

 Βίλα Θυμάρι Βίλλα 3 κλειδιών Ρέθυμνο Τιμή από: 170€

Λευκόγεια, Φοίνικας

Η Βίλα Θυμάρι βρίσκεται σε μια υπερυψωμένη θέση 800 μέτρα βόρεια του χωριού Λευκόγια. Προσφέρει μια καταπληκτική πανοραμική θέα στα γύρω βουνά, την περιοχή του Πλακιά γεμάτη με ελαιόδεντρα και το Λιβυκό Πέλαγος.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Palazzo Greco Ρέθυμνο

Palazzo Greco

 Palazzo Greco Ξενοδοχείο 4 αστέρων Ρέθυμνο Τιμή από: 60€

Αγία Γαλήνη

Το Palazzo Greco είναι ένα μοναδικό boutique ξενοδοχείο με 28 πολυτελή δωμάτια καθένα από τα οποία έχει το δικό του στυλ.

Περισσότερα
Βίλλα Βίλα Πανόραμα Ρέθυμνο

Βίλα Πανόραμα

 Βίλα Πανόραμα Βίλλα 4 κλειδιών Ρέθυμνο Τιμή από: 140€

Γιαννούδι, Περιβόλια

Η villa Panorama βρίσκεται στην περιοχή Γιαννούδι, σε απόσταση 4,5 χιλ από την πόλη του Ρεθύμνου και τις όμορφες αμμώδεις παραλίες του. Είναι κτισμένη στη μέση ενός καταπράσινου ελαιώνα 5 στρεμμάτων και έχει απέραντη πανοραμική θέα από το ακρωτήρι της Σούδας μέχρι τους λόφους του Ηρακλείου, αφού βρίσκεται σε υψόμετρο 170 μ.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Stefanos Village Hotel Ρέθυμνο

Stefanos Village Hotel

 Stefanos Village Hotel Ξενοδοχείο 2 αστέρων Ρέθυμνο Τιμή από: 66€

Μύρθιος Φοίνικας

Στις Νότιες ακτές της Κρήτης, σε μια ονειρεμένη πανοραμική τοποθεσία με καταπληκτική θέα στη θάλασσα βρίσκεται το Stefanos Village. Ένα μικρό ξενοδοχείο 20 επιπλωμένων διαμερισμάτων που προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για ξέγνοιαστες, ευχάριστες και αγχολυτικές διακοπές. Διακοσμημένο με μεράκι και γούστο, με απλό παραδοσιακό κρητικό στυλ όπου κυριαρχεί το ξύλο και η πέτρα.

Ξενοδοχείο Babis Hotel Ρέθυμνο

Babis Hotel

 Babis Hotel Ξενοδοχείο 2 αστέρων Ρέθυμνο Τιμή από: 30€

Σκαλέτα

Μόλις 100μ. από την παραλία Σκαλέτα και 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη μεσαιωνική πόλη του Ρεθύμνου, το Babis Hotel διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi. Το ξενοδοχείο προσφέρει πρωινό και μπαρ.

Περισσότερα
Βίλλα Aloni Villas Ρέθυμνο

Aloni Villas

 Aloni Villas Βίλλα 2 κλειδιών Ρέθυμνο Τιμή από: 120€

Ρουσσοσπίτι, Πόλη Ρεθύμνου

Στο Ρέθυμνο σε μια γαλήνια τοποθεσία στους πρόποδες του βουνού Βρύσινα, μόλις 7 χλμ. από το κέντρο της πόλης το Aloni Villas είναι έτοιμο να σας προσφέρει μια ευχάριστη και άνετη διαμονή όλο το χρόνο.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Antigoni Hotel Ρέθυμνο

Antigoni Hotel

Τιμή από: 20€

Αγία Γαλήνη

Η Αντιγόνη είναι ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο στην Αγία Γαλήνη, χτισμένο με βάση την παραδοσιακή Κρητική αρχιτεκτονική, σε μια όμορφη τοποθεσία περίπου 350μ από το χωριό της Αγίας Γαλήνης στο Ρέθυμνο.

Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά:
Προηγούμενα1 2Επόμενα