Ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο

Δείτε τα ξενοδοχεία στην Ζάκυνθο, και πληροφορίες για την διαμονή σας και τις διακοπές σας στην Ζάκυνθο! Η Ζάκυνθος βρίσκεται στο Ιόνιο πέλαγος και είναι πατρίδα του εθνικού μας ποιητή Διονύσιου Σολωμού.

Όποιο ξενοδοχείο και να διαλέξετε στη Ζάκυνθο, σίγουρα θα βρίσκεται μέσα σε καταπράσινες, κατάφυτες εκτάσεις και κοντά σε κάποια μαγευτική παραλία με κρυστάλλινα νερά. Περιοχές που δεν πρέπει να παραλείψετε να δείτε κατά τη διαμονή σας στη Ζάκυνθο είναι η Χώρα της Ζακύνθου, η καταπράσινη Μπόχαλη, ο κοσμοπολίτικος Λαγανάς, το Αργάσι, το Τσιλιβί. Φυσικά, υπάρχουν κι άλλα αμέτρητα χωριουδάκια που μπορείτε να επισκεφθείτε.

Επίσης αξίζει να επισκευτείτε άλλα νησιά κοντά στην Ζάκυνθο όπως  την Κέρκυρα, την Κεφαλονιά και την Λευκάδα.

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε
νέα και προσφορές από το Hotelink.gr

Ξενοδοχείο Varres Hotel Ζάκυνθος

Varres Hotel

 Varres Hotel Ξενοδοχείο 3 αστέρων Ζάκυνθος Τιμή από: 35€

Μπόχαλη

Σας παρουσιάζουμε το Ξενοδοχείο Βαρρές. Βρίσκεται στο λόφο της Μπόχαλης και προσφέρει αναζωογονητική πανοραμική θέα των γύρω ελαιόφυτων περιοχών. Αυτό το ήσυχο και απομονωμένο μέσα στη βλάστηση ξενοδοχείο έχει πολλά να σας προσφέρει. Από τα πλήρως εξοπλισμένα και άνετα δωμάτια έως τη δροσερή πισίνα με το σνακ μπαρ και τον παιδότοπο.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Cactus Hotel Ζάκυνθος

Cactus Hotel

 Cactus Hotel Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 2 κλειδιών Ζάκυνθος Τιμή από: 20€

Λαγανάς

Στην πιο ονομαστή τουριστική περιοχή της Ζακύνθου, στο Λαγανά, σε απόσταση εκατό μέτρων από την αμμουδερή παραλία, βρίσκεται το ξενοδοχειακό συγκρότημα CACTUS. Ο ΛΑΓΑΝΑΣ είναι η πιο κοσμοπολίτικη και ανεπτυγμένη τουριστικά περιοχή της Ζακύνθου. Ενδείκνυται για αυτούς που αγαπούν την έντονη νυχτερινή ζωή, καθώς η ποικιλία επιλογών είναι μεγάλη.

Περισσότερα
Βίλλα Bozonos Luxury Villa Ζάκυνθος

Bozonos Luxury Villa

 Bozonos Luxury Villa Βίλλα 4 κλειδιών Ζάκυνθος Τιμή από: 450€

Ακρωτήρι Μπόχαλη

Η Bozonos Luxury Villa είναι 450 τ.μ. Κατασκευάστηκε από τους ιδιοκτήτες της με ιδιαίτερη φροντίδα και με σεβασμό στην ιστορία και την κληρονομιά του νησιού. Η βίλα βρίσκεται σε μια πανέμορφη τοποθεσία, στην περιοχή Ακρωτήρι, σε λόφο πάνω από την πόλη της Ζακύνθου.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Andreolas Luxury Suites Ζάκυνθος

Andreolas Luxury Suites

 Andreolas Luxury Suites Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 4 κλειδιών Ζάκυνθος Τιμή από: 85€

Παραλία Τσιλιβί

Στο μαγευτικό νησί της Ζακύνθου, χτισμένο δίπλα στο κύμα στην πεντακάθαρη αμμουδιά του Τσιλιβί, βρίσκεται ο ξενώνας Andreolas Luxury Suites για να σας προσφέρει μια έξοχη και ζεστή φιλοξενία.

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά:
Προηγούμενα1 2Επόμενα