Ξενοδοχεία στη Χαλκιδική

Δείτε τα ξενοδοχεία στη Χαλκιδική, πληροφορίες για τη διαμονή και τις διακοπές σας στη Χαλκιδική! Η Χαλκιδική βρίσκεται στη Μακεδονία, έχει πρωτεύουσα τον Πολύγυρο και είναι ένα μέρος με μαγευτική βλάστηση, τρεχούμενα νερά και υπέροχες παραλίες με δαντελωτές αμμουδιές. Έχει τρεις χερσονήσους που είναι τα δημοφιλέστερα τουριστικά θέρετρα της, την Κασσάνδρα (δυτικά), τη Σιθωνία (κέντρο) και το Άγιο Όρος (ανατολικά).

Επιλέξτε κάποιο από τα ξενοδοχεία στη Χαλκιδική και επισκεφτείτε όσο περισσότερα μέρη μπορείτε όπως το παραθαλάσσιο θέρετρο στην Ουρανούπολη, τη Βουρβουρού, την Αμμουλιανή (το μοναδικό κατοικήσιμο νησάκι της Χαλκιδικής), την κοσμοπολίτικη Καλλιθέα, τη Νικήτη, το Πευκοχώρι και πολλά άλλα. Η Χαλκιδική προσφέρεται για πολλές δραστηριότητες όπως καταδύσεις, ιστιοπλοϊα, wind surfing, πεζοπορία, bird watching, mountain biking και πολλά άλλα.

Επίσης αξίζει να επισκεφτείτε και άλλες περιοχές κοντά στη Χαλκιδική όπως η Θεσσαλονίκη, οι Σέρρες, το Κιλκίς και το νησί Θάσος.

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε
νέα και προσφορές από το Hotelink.gr

Ξενοδοχείο Heraion Χαλκιδική

Heraion

 Heraion Ξενοδοχείο 2 αστέρων Χαλκιδική Τιμή από: 35€

Νέα Καλλικράτεια

Νέο ξενοδοχείο στην Καλλικράτεια και μαζί νέα αντίληψη για την φιλοξενία .Οι ολοκαίνουργες εγκαταστάσεις μας, το οικογενειακό περιβάλλον και η άριστη εξυπηρέτηση θα σας εξασφαλίσουν μια άνετη και ευχάριστη διαμονή. Τα 10 φιλόξενα δωμάτια του Ηραίον εγγυώνται την απόλυτη κάλυψη κάθε πελάτη.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Pyrgos Hotel Χαλκιδική

Pyrgos Hotel

 Pyrgos Hotel Ξενοδοχείο 2 αστέρων Χαλκιδική Τιμή από: 54€

Ουρανούπολη

Το ξενοδοχείο Πύργος λειτουργεί σε οικογενειακή βάση από το 1979. Την πρώτιστη παραδοσιακή του αρχιτεκτονική διαδέχτηκε η ανακαίνισή του το 2006 προσδίδωντας έντονα και συνδυάζοντας αρμονικά το μοντέρνο στοιχείο με αποτέλεσμα την άριστη νεοκλασσική του εικόνα.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Mykonos Paradise Hotel Χαλκιδική

Mykonos Paradise Hotel

 Mykonos Paradise Hotel Ξενοδοχείο 4 αστέρων Χαλκιδική Τιμή από: 40€

Νέα Καλικράτεια

Το Mykonos Paradise Spa Hotel, ειναι ένας ιδανικός προορισμός, μόλις 35 χλμ. από την πόλη της Θεσσαλονίκης στην δυτική πλευρά της χερσονήσου της Χαλκιδικής, σε ένα μικρό παράδεισο ανάμεσα στον καταπράσινο λόφο της Καλλικράτειας και στην παραλία με τα πεντακάθαρα νερά, με άμεση πρόσβαση σε όλους τους αρχαιολογικούς προορισμούς της Μακεδονίας.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Alkyonis Hotel Χαλκιδική

Alkyonis Hotel

 Alkyonis Hotel Ξενοδοχείο 3 αστέρων Χαλκιδική Τιμή από: 35€

Νέα Καλλικράτεια

Το ξενοδοχείο Αλκυονίς σας περιμένει όλο το έτος, μεταδίδοντας σας την νότα της οικογενειακής φιλοξενίας, παράλληλα με αξέχαστες διακοπές.Διαθέτοντας την εξυπηρέτηση και την οργάνωση μιας σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας αλλά και ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, σας περιμένει για να σας προσφέρει αξέχαστες διακοπές υψηλού επιπέδου με την άψογη 24ωρη εξυπηρέτηση.

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά:
Προηγούμενα1 2Επόμενα