Ξενοδοχείο Aegean Blue Νέα Καλλικράτεια

Aegean Blue

 Aegean Blue Ξενοδοχείο 4 αστέρων Νέα Καλλικράτεια Τιμή από: 56€

Νεα Καλλικράτεια

Το Aegean Blue βρίσκεται στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής, χτισμένο μπροστά στο κύμα, σε μια αμμουδερή παραλία με πεντακάθαρα νερά.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Heraion Νέα Καλλικράτεια

Heraion

 Heraion Ξενοδοχείο 2 αστέρων Νέα Καλλικράτεια Τιμή από: 35€

Νέα Καλλικράτεια

Νέο ξενοδοχείο στην Καλλικράτεια και μαζί νέα αντίληψη για την φιλοξενία .Οι ολοκαίνουργες εγκαταστάσεις μας, το οικογενειακό περιβάλλον και η άριστη εξυπηρέτηση θα σας εξασφαλίσουν μια άνετη και ευχάριστη διαμονή. Τα 10 φιλόξενα δωμάτια του Ηραίον εγγυώνται την απόλυτη κάλυψη κάθε πελάτη.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Mykonos Paradise Hotel Νέα Καλλικράτεια

Mykonos Paradise Hotel

 Mykonos Paradise Hotel Ξενοδοχείο 4 αστέρων Νέα Καλλικράτεια Τιμή από: 40€

Νέα Καλικράτεια

Το Mykonos Paradise Spa Hotel, ειναι ένας ιδανικός προορισμός, μόλις 35 χλμ. από την πόλη της Θεσσαλονίκης στην δυτική πλευρά της χερσονήσου της Χαλκιδικής, σε ένα μικρό παράδεισο ανάμεσα στον καταπράσινο λόφο της Καλλικράτειας και στην παραλία με τα πεντακάθαρα νερά, με άμεση πρόσβαση σε όλους τους αρχαιολογικούς προορισμούς της Μακεδονίας.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Alkyonis Hotel Νέα Καλλικράτεια

Alkyonis Hotel

 Alkyonis Hotel Ξενοδοχείο 3 αστέρων Νέα Καλλικράτεια Τιμή από: 35€

Νέα Καλλικράτεια

Το ξενοδοχείο Αλκυονίς σας περιμένει όλο το έτος, μεταδίδοντας σας την νότα της οικογενειακής φιλοξενίας, παράλληλα με αξέχαστες διακοπές.Διαθέτοντας την εξυπηρέτηση και την οργάνωση μιας σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας αλλά και ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, σας περιμένει για να σας προσφέρει αξέχαστες διακοπές υψηλού επιπέδου με την άψογη 24ωρη εξυπηρέτηση.

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά: