Ολυμπία Ολυμπιακοί Αγώνες

Η Ολυμπία, ήταν πόλη της αρχαίας Ελλάδας στην Ηλεία, γνωστή ως ο τόπος διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων στους κλασικούς χρόνους, συγκρίσιμη στη σημασία με τα Πύθια που διοργανώνονταν στους Δελφούς. Στην Ολυμπία βρισκόταν το χρυσελεφάντινο άγαλμα του Διός, έργο του Φειδία, το οποίο ήταν γνωστό στην αρχαιότητα ως ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου. Η αφετηρία των Ολυμπιακών Αγώνων χρονολογέιται πίσω στο 776 π.Χ. και τελούνταν κάθε τέσσερα χρόνια.

Οι απαρχές της Ολυμπίας είναι ελάχιστα γνωστές. Οι παλαιότερες ενδείξεις ανθρώπινης παρουσίας στην περιοχή, ανάγονται στην 3η χιλιετία π.Χ. Τον 9ο αι. π.Χ. η Ολυμπία ήταν ήδη ένας ιερός τόπος που προσείλκυε πολλούς προσκυνητές. Αυτό το πυκνό ρεύμα των επισκεπτών μαρτυρείται από το μεγάλο πλήθος αναθημάτων που έφταναν στη Ολυμπία όχι μόνο από την γύρω περιοχή αλλά και από τόπους της Πελοποννήσου και Στερεάς Ελλάδας.

Ξενοδοχείο Antonios Hotel Ολυμπία

Antonios Hotel

 Antonios Hotel Ξενοδοχείο 4 αστέρων Ολυμπία Τιμή από: 54€

Αρχαία Ολυμπία

Με εκπληκτική θέα στην κοιλάδα της Αρχαίας Ολυμπίας, γνωστή και ως «Η Κοιλάδα Των Θεών», και σε συνδυασμό με τις υψηλής ποιότητα ανέσεις, το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο Αntonios αποτελεί μοναδική επιλογή για εκείνους που ψάχνουν πάντα το καλύτερο.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Kronio Hotel Ολυμπία

Kronio Hotel

 Kronio Hotel Ξενοδοχείο 2 αστέρων Ολυμπία Τιμή από: 45€

Τσουρέκα 1

Το ξενοδοχείο προσφέρει άνετα εξοπλισμένα δωμάτια με μοντέρνα επίπλωση με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση τω φιλοξενούμενων μας. Το φιλικό και ευγενικό προσωπικό μας, εγγυάται προσωπικές υπηρεσίες επιπέδου για ένα "σπίτι μακριά από το σπίτι σας".

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Ilis Hotel Ολυμπία

Ilis Hotel

 Ilis Hotel Ξενοδοχείο 2 αστέρων Ολυμπία Τιμή από: 41€

Πραξιτέλους 39 & Κονδίλη

Ησυχία και φινέτσα, μαζί με την άψογη εξυπηρέτηση, την θερμή υποδοχή που επιφυλάσσει στους πελάτες του καθώς και τα ιδιαίτερα άνετα δωμάτια αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του πρόσφατα ανακαινισμένου ξενοδοχείου μας που συνδυάζει το σύγχρονο και το κλασσικό.

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά: