Ξενοδοχεία στη Σκιάθο

Δείτε τα ξενοδοχεία στη Σκιάθο, πληροφορίες για τη διαμονή και τις διακοπές σας στη Σκιάθο! Η Σκιάθος βρίσκεται στις Σποράδες και είναι το πιο κοσμικό νησί τους. Μπορείτε να πάτε στη Σκιάθο με αεροπλάνο από Αθήνα ή να περάσετε με φέρι-μποτ από τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Η Σκιάθος είναι ένα καταπράσινο νησί με καταπληκτικές χρυσαφένιες αμμουδιές και καταγάλανα νερά. Επιλέξτε κάποιο από τα ξενοδοχεία στη Σκιάθο και μην παραλείψετε να επισκεφτείτε εκτός από τη Χώρα της Σκιάθου με τα ιστορικά αξιοθέατα, τις Κουκουναριές (ιδανικό μέρος για θαλάσσια σπορ), το Βασιλιά, τη Μεγάλη Άμμο, τον Τρούλο και την Καναπίτσα.

Επίσης αξίζει να επισκεφτείτε άλλα νησιά κοντά στη Σκιάθο όπως την Αλόνησσο, τη Σκόπελο και τη Σκύρο.

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε
νέα και προσφορές από το Hotelink.gr

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Despoina Studios Σκιάθος

Despoina Studios

 Despoina Studios Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 1 κλειδιών Σκιάθος Τιμή από: 40€

Τέρμα Ευαγγελίστριας, Σκιάθος

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Δέσποινα βρίσκονται μέσα στην πόλη της Σκιάθου, μόλις 5 λεπτά από το κέντρο. Αποτελούνται από δίκλινα ευρύχωρα δωμάτια με θέα.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Plaza Hotel Σκιάθος

Plaza Hotel

 Plaza Hotel Ξενοδοχείο 3 αστέρων Σκιάθος Τιμή από: 50€

Καναπίτσα

Κτισμένο ανάμεσα σε γραφικούς ελαιώνες και πευκοδάση,το ξενοδοχείο Plaza σας καλωσορίζει. Η φιλόξενη ατμόσφαιρα,η ποικιλία των ευκολιών, η καταπληκτική τοποθεσία κοντά στον υπέροχο κόλπο της Καναπίτσας και η εύκολη πρόσβαση στη Χώρα της Σκιάθου κάνουν το ξενοδοχείο Plaza την ιδανική επιλογή για διακοπές για όλους.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Hellen Studios Σκιάθος

Hellen Studios

 Hellen Studios Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 1 κλειδιών Σκιάθος Τιμή από: 30€

Μεγάλη Άμμος

Στην περιοχή της Μεγάλης Άμμου, στην όμορφη Σκιάθο, βρίσκονται τα ενοικιαζόμενα δωμάτια "Studios Hellen". Τα "Studios Hellen" είναι ένα συγκρότημα με 8 νεόκτιστα, επιπλωμένα στούντιο-δωμάτια, μόλις 50μ από την παραλία της Μεγάλης Άμμου.

Περισσότερα
Βίλλα Kleopatra Villas Σκιάθος

Kleopatra Villas

 Kleopatra Villas Βίλλα 4 κλειδιών Σκιάθος Τιμή από: 80€

Κολιός

Το Kleopatra Villas είναι ένα νεόχτιστο συγκρότημα 5 ξεχωριστών κατοικιών ακριβώς επάνω στο κύμα, χτισμένο σε κτήμα 4 στρεμμάτων μπροστά στη μαγευτική θάλασσα του Κολιού στη Σκιάθο. Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε ηρεμία και ιδιωτικές στιγμές σε επισκέπτες που αγαπούν στενή επαφή με τη θάλασσα και τη φύση.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Atrium Hotel Σκιάθος

Atrium Hotel

 Atrium Hotel Ξενοδοχείο 4 αστέρων Σκιάθος Τιμή από: 120€

Αγία Παρασκευή

Το τεσσάρων αστέρων Ξενοδοχείο Atrium βρίσκεται στον καταπράσινο νησί της Σκιάθου.Είναι αμφιθεατρικά χτισμένο σε μια όμορφη πευκόφυτη πλαγιά εξασφαλίζοντας σε όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους μοναδική πανοραμική θέα στη θάλασσα.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Kostis Hotel Σκιάθος

Kostis Hotel

 Kostis Hotel Ξενοδοχείο 1 αστέρων Σκιάθος Τιμή από: 50€

Ευαγγελίστριας 5, Σκιάθος Χώρα

Ακολουθώντας μια παράδοση φιλοξενίας και σεβασμού προς τον κόσμο που μας επιλέγει, το ξενοδοχείο ‘Κωστής’ σας περιμένει πλήρως ανακαινισμένο με χώρους ευχάριστους και καλαίσθητους. Ιδανικό για οικογένειες, ζευγάρια, παρέες νέων, αλλά και οργανωμένα γκρουπ.

Ξενοδοχείο Hotel  Vontzos Σκιάθος

Hotel Vontzos

 Hotel  Vontzos Ξενοδοχείο 2 αστέρων Σκιάθος Τιμή από: 40€

Αχλαδιές

Kαλωσήλθατε στο ξενοδοχείο "Vontzos" στην Σκιάθο. Το ξενοδοχείο «Vontzos» βρίσκεται μέσα σε ένα πανέμορφο καταπράσινο κήπο με δέντρα και λουλούδια.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Villa Diamanti Σκιάθος

Villa Diamanti

Τιμή από: 30€

Τζανέρια

Η παραμονή σας στο συγκρότημά μας, θα σας χαρίσει αυτό που έχετε περισσότερο ανάγκη… χαλάρωση και ξεκούραση μακριά από την καθημερινότητα σε ένα ευχάριστο, οικογενειακό και καθαρό περιβάλλον…

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά:
Προηγούμενα1 2Επόμενα