Ξενοδοχεία στο Καρπενήσι

KarpenisiΔείτε τα ξενοδοχεία στο Καρπενήσι, πληροφορίες για τη διαμονή και τις διακοπές σας στο Καρπενήσι! Το Καρπενήσι βρίσκεται στο νομό Ευρυτανίας και είναι μια από τις πιο πράσινες και καθαρές περιοχές σε ολόκληρη την Ευρώπη. Είναι ένας ιδανικός χειμερινός προορισμός και μπορείτε μένοντας σε κάποιο ξενοδοχείο στο Καρπενήσι να βγαίνετε για πεζοπορία, ορειβασία, rafting, canoyning, trekking και σκι στις χιονισμένες πλαγιές του βουνού Βελουχίου.

Επιλέξτε κάποιο από τα ξενοδοχεία ή τους παραδοσιακούς και φιλόξενους ξενώνες στο Καρπενήσι και χαρείτε τη φύση σε αυτό το μοναδικό, καταπράσινο και παρθένο μέρος. Απολαύστε το φαγητό σας στις γραφικές ταβέρνες, το ποτό σας στα καλόγουστα μπαράκια και γυρίστε στον ξενώνα ή το ξενοδοχείο που μένετε για να χαλαρώσετε μπροστά στο τζάκι.

Τέλος, μην παραλείψετε να επισκεφτείτε και τα γύρω χωριά που είναι πανέμορφα και καταπράσινα όπως το Βούτυρο, τους Κορυσχάδες, το Μεγάλο Χωριό, το Μικρό Χωριό και την πασίγνωστη Παναγία στον Προυσσό. 
Ξενοδοχείο Galini Καρπενήσι

Galini

 Galini Ξενοδοχείο 2 αστέρων Καρπενήσι Τιμή από: 25€

Ρήγα Φεραίου 3

Στο ξενοδοχείο μας μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας να ξεκουραστείτε ή για τους πιο «ανήσυχους» να γίνει το ορμητήριο σας για την εξερεύνηση της πανέμορφης Ευρυτανίας.

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά: