Ξενοδοχεία στο Καρπενήσι

KarpenisiΔείτε τα ξενοδοχεία στο Καρπενήσι, πληροφορίες για τη διαμονή και τις διακοπές σας στο Καρπενήσι! Το Καρπενήσι βρίσκεται στο νομό Ευρυτανίας και είναι μια από τις πιο πράσινες και καθαρές περιοχές σε ολόκληρη την Ευρώπη. Είναι ένας ιδανικός χειμερινός προορισμός και μπορείτε μένοντας σε κάποιο ξενοδοχείο στο Καρπενήσι να βγαίνετε για πεζοπορία, ορειβασία, rafting, canoyning, trekking και σκι στις χιονισμένες πλαγιές του βουνού Βελουχίου.

Επιλέξτε κάποιο από τα ξενοδοχεία ή τους παραδοσιακούς και φιλόξενους ξενώνες στο Καρπενήσι και χαρείτε τη φύση σε αυτό το μοναδικό, καταπράσινο και παρθένο μέρος. Απολαύστε το φαγητό σας στις γραφικές ταβέρνες, το ποτό σας στα καλόγουστα μπαράκια και γυρίστε στον ξενώνα ή το ξενοδοχείο που μένετε για να χαλαρώσετε μπροστά στο τζάκι.

Τέλος, μην παραλείψετε να επισκεφτείτε και τα γύρω χωριά που είναι πανέμορφα και καταπράσινα όπως το Βούτυρο, τους Κορυσχάδες, το Μεγάλο Χωριό, το Μικρό Χωριό και την πασίγνωστη Παναγία στον Προυσσό. 
Ξενώνας Η Γωνιά της Λίνας Καρπενήσι

Η Γωνιά της Λίνας

 Η Γωνιά της Λίνας Ξενώνας 3 κλειδιών Καρπενήσι Τιμή από: 40€

Αγιος Νικόλαος

Μόλις 7χλμ από το Καρπενήσι βρίσκεται ο ξενώνας ‘Η Γωνιά της Λίνας’, ένας ιδιαίτερα ζεστός χώρος που χρόνια τώρα κατακτά κάθε επισκέπτη.

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά: