Ξενοδοχεία στην Αράχωβα

Δείτε τα ξενοδοχεία στην Αράχωβα, πληροφορίες για τη διαμονή και τις διακοπές σας στην Αράχωβα! Η Αράχωβα είναι μια γραφική πόλη χτισμένη στις πλαγιές του Παρνασσού και βρίσκεται στο νομό Βοιωτίας. Είναι από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς καθώς προσφέρεται για ορειβατικές εξορμήσεις και σκι στις χιονισμένες πλαγιές στο Χιονοδρομικό του Παρνασσού αλλά και για χαλάρωση και ρομαντικές στιγμές μπροστά στο τζάκι.

Επιλέξτε κάποιο από τα πολυτελή ξενοδοχεία ή τους ζεστούς και φιλόξενους ξενώνες στην Αράχωβα και χαρείτε τη φύση σε αυτό το ξεχωριστό μέρος. Κάντε τις βόλτες σας στα λιθόστρωτα δρομάκια και θαυμάστε τη θέα κάτω στην κοιλάδα. Δοκιμάστε το υπέροχο φαγητό στις ντόπιες ταβέρνες και πριν φύγετε από την Αράχωβα πάρτε για ενθύμιο κάτι από τα ξεχωριστά είδη λαικής τέχνης, τις φλοκάτες και τα ταγάρια.  

Αν έχετε χρόνο μην παραλείψετε να επισκεφτείτε και άλλες περιοχές κοντά στην Αράχωβα όπως είναι οι Δελφοί, η Λιβαδειά, η Θήβα και η Άμφισσα.
Ξενοδοχείο Αίγλη Resort & Spa Αράχωβα

Αίγλη Resort & Spa

 Αίγλη Resort & Spa Ξενοδοχείο 5 αστέρων Αράχωβα Τιμή από: 130€

Αράχωβα

Αίγλη, ένα πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα 5 αστέρων που κατασκευάστηκε το 2008 με απόλυτο σεβασμό, στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική της κοσμοπολίτικης Αράχωβας και το περιβάλλον.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Το Χάνι του Ζεμενού Αράχωβα

Το Χάνι του Ζεμενού

 Το Χάνι του Ζεμενού Ξενοδοχείο 1 αστέρων Αράχωβα Τιμή από: 35€

Ζεμενό, Βοιωτίας

Αν θέλετε ιδιαίτερες ώρες χαλάρωσης ελάτε στο ''Το Χάνι του Ζεμενού'', που απέχει μόλις πέντε λεπτά απο την Αράχωβα.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Arachova Houses Αράχωβα

Arachova Houses

 Arachova Houses Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 3 κλειδιών Αράχωβα Τιμή από: 70€

Καλύβια Λιβάδι

Το "Arachova Houses" είναι παραδοσιακές κατοικίες στην Αράχωβα και στο Λιβάδι Αράχωβας, πλήρως εξοπλισμένες για μια απολαυστική και ξεκούραστη διαμονή, με άνετους και φιλόξενους χώρους, διακοσμημένους και επιπλωμένους παραδοσιακά.

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά: