Ξενοδοχεία στο Λασίθι

Δείτε τα ξενοδοχεία στο Λασίθι, πληροφορίες για τη διαμονή και τις διακοπές σας στο Λασίθι! Ο νομός Λασιθίου βρίσκεται στο ανατολικό μέρος της Κρήτης και χαρακτηρίζεται από βενετσιάνικα φρούρια, ιστορικά μνημεία, υπέροχες παραλίες και βαθιά φαράγγια. Πρωτεύουσά του είναι ο Άγιος Νικόλαος με το κοσμοπολίτικο λιμάνι του.

Επιλέξτε κάποιο από τα hotels στο Λασίθι και εκτός από τον Άγιο Νικόλαο επισκεφτείτε επίσης την πασίγνωστη και κοσμοπολίτικη Ελούντα, τη μεγαλύτερη πόλη του νομού Ιεράπετρα, τα γραφικά χωριά Ζάκρος και Αγία Φωτιά, τη Σητεία με το λιμάνι της και την καλά διατηρημένη φυσιογνωμία της, καθώς και το γραφικό λιμανάκι Σίσσι. Μη φύγετε από το νομό Λασιθίου χωρίς να αγοράσετε είδη λαικής τέχνης και να δοκιμάσετε ρακί, κριθοκούλουρα, μαϊντανοσαλάτα και γίδα βραστή.

Αν έχετε χρόνο επισκεφτείτε και το νομό Ηρακλείου που συνορεύει με το νομό Λασιθίου στα δυτικά.

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε
νέα και προσφορές από το Hotelink.gr

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Sunrise Apartments Λασίθι

Sunrise Apartments

 Sunrise Apartments Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 1 κλειδιών Λασίθι Τιμή από: 40€

Παλαίκαστρο

Καλώς ήρθατε στο όμορφο χωριό Παλαίκαστρο στο ανατολικότερο άκρο της Κρητης,στον νομό Λασιθίου, στόν δήμο Σητείας ένα από τα ποιο ήσυχα και ανέγγιχτα μέρη του νησιού, απαλλαγμένο σε μεγάλο βαθμό από τις δραστηριότητες της τουριστικής βιομηχανίας ,όπου άνθρωπος και φύση συνεχίζουν να ζουν αρμονικά

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Villa Dimitra Λασίθι

Villa Dimitra

Τιμή από: 75€

Μακρύς Γιαλός

Η Villa Dimitra βρίσκεται στην ομορφότερη τοποθεσία του Μακρύ Γιαλού ακριβώς επάνω απο το μικρό λιμανάκι του χωριού.

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Koutsounari Traditional Cottages Λασίθι

Koutsounari Traditional Cottages

 Koutsounari Traditional Cottages Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 4 κλειδιών Λασίθι Τιμή από: 100€

Κουτσουνάρι

Ο οικισμός αποτελείται από μικρές κατοικίες-κοινωνίες μονών κτισμάτων και εκτείνεται σε όλο το χωριό. Το συγκρότημα είναι δομημένο με απόλυτο σεβασμό στην αρχιτεκτονική του τόπου και του φυσικού περιβάλλοντος. Οι απέριττες φόρμες, τα αρχέγονα φυσικά υλικά και η πατίνα του χρόνου συντείνουν στην αυθεντικότητα.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Nakou Village Λασίθι

Nakou Village

 Nakou Village Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 3 κλειδιών Λασίθι Τιμή από: 90€

Κουτσουνάρι

Το Nakou Village βρίσκεται σε ύψωμα στον οικισμό Κουτσουνάρι. Το Nakou Village αποτελείται από 21 αυτόνομα διαμερίσματα τα οποία χτίστηκαν το 1987 και ανακαινίστηκαν το 2006. Το συγκρότημα λειτουργεί καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.Κάθε σουίτα έχει την δική της ξεχωριστή διακόσμηση που συνδυάζει θαυμάσια την παράδοση με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά:
Προηγούμενα1 2Επόμενα