Ξενοδοχεία στη Νάξο

ΝάξοςΔείτε τα ξενοδοχεία στη Νάξο, πληροφορίες για τη διαμονή και τις διακοπές σας στη Νάξο! Η Νάξος, το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων είναι αγαπημένος προορισμός για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ καθώς έχει παραλίες ιδανικές για windsurfing και kitesurf ενώ προσφέρεται και για καταδύσεις στα καταγάλανα και κρυστάλλινα νερά λόγω του πλούσιου υποθαλάσσιου τοπίου της με τα σπήλαια, τους υφάλους και τα συμπλέγματα.

Αν επιλέξετε τη Νάξο για τις διακοπές σας μείνετε σε κάποιο από τα πολυάριθμα hotels ή ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Νάξο και απολαύστε τις ατέλειωτες αμμώδεις παραλίες και τα καθάρια νερά. Αν ενδιαφέρεστε για θαλάσσια σπορ στη Νάξο τότε επισκεφτείτε τα κέντρα windsurfing και kitesurfing στη Μικρή Βίγλα, τον Άγιο Γεώργιο και την Πλάκα. Στην Πλάκα λειτουργούν και σχολές κατάδυσης όπως και στον Άγιο Προκόπιο, μια από τις πιο φημισμένες παραλίες της Νάξου. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τη Χώρα της Νάξου με τα γραφικά πέτρινα σπίτια, το ενετικό κάστρο, τον αρχαιολογικό χώρο της Γκρότας και τη φημισμένη Πορτάρα καθώς και την Αγία Άννα με τις χρυσές αμμουδιές.
 
Άλλα νησιά που αξίζει να επισκεφθείτε κοντά στη Νάξο είναι η Πάρος, η Ίος, η Αμοργός και η Μύκονος.

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε
νέα και προσφορές από το Hotelink.gr

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Depis Place Νάξος

Depis Place

Τιμή από: 23€

Νάξος Χώρα

Καλώς ήλθατε στο Depis Place, το οποίο αποτελείται από 6 δίκλινα και 3 τρίκλινα δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα, τα οποία προσφέρουν όλες τις παροχές που θα κάνουν τη διαμονή σας ευχάριστη και μοναδική!

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Joanna's Apartments Νάξος

Joanna's Apartments

 Joanna's Apartments Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 3 κλειδιών Νάξος Τιμή από: 25€

Μικρή Βίγλα

Το Joanna's Apartments έχει κατασκευαστεί στην περιοχή της Μικρής Βίγλας στη Νάξο, σε απόσταση περίπου 900 μ. από την παραλία σε μία έκταση 6000 τ.μ. που καλύπτεται με αμπέλια και δέντρα.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Zefyros Studios Νάξος

Zefyros Studios

 Zefyros Studios Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 3 κλειδιών Νάξος Τιμή από: 25€

Πλάκα

Τα στούντιο Ζέφυρος βρίσκεται στην παραλία της Πλάκας μία από τις πιο ομορφότερες παραλίες του νησιού, σε συνδυασμό με την ηρεμία και μαγευτικό τοπίο της περιοχής.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Something Else Apartments Νάξος

Something Else Apartments

Τιμή από: 20€

Αγία Άννα, Νάξος

Δημιουργήσαμε για εσάς ένα μικρό παράδεισο στη Νάξο. Το συγκρότημά μας ονομάζεται Κάτι Άλλο και βρίσκεται στην παραλία της Αγίας Άννας μόλις 4 χιλιόμετρα απο το λιμάνι της Νάξου.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Studios Oniro Νάξος

Studios Oniro

 Studios Oniro Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 1 κλειδιών Νάξος Τιμή από:

Άγιος Γεώργιος

Εμπνευσμένο από τη μοναδική ομορφιά του κυκλαδίτικου τοπίου, με κριτήρια την υψηλή αισθητική της διακόσμησης εσωτερικών χώρων και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, δημιουργήθηκαν τα "Studios Oniro".

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά:
Προηγούμενα1 2Επόμενα