Ξενοδοχεία Λουτρά Αριδαίας Ποζαρ

Δείτε ξενοδοχεία και ξενώνες στα Λουτρά Αριδαίας (Λουτρά Ποζαρ Hotels) στην Πέλλα και πληροφορίες για την διαμονή σας! Στο Λουτράκι νομού Πέλλας, 13 χλμ. δυτικά της Αριδαίας, υπάρχουν oι μεταλλικές πηγές Λουτρά Λουτρακίου ή Λουτρά Πόζαρ που αναβλύζουν σε θερμ. 37° , με αξιόλογη χημική σύσταση.

Η λουτρόπολη απέχει 3 χιλιόμετρα από το Λουτράκι και βρίσκεται στην κοιλάδα του ρέμματος του Αγ. Νικολάου (σλαβικό όνομα "Τόπλιτσα", σε ελεύθερη μετάφραση "Θερμοπόταμος"). Η κοιλάδα ακολουθεί τις στροφές του ποταμού και το φυσικό της κάλλος είναι απαράμιλλο, με πολλούς τεχνητούς καταρράκτες, οργιάζουσα βλάστηση και απόκρημνες πλαγιές εκατέρωθεν.
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Ξενώνας Σοφία Λουτρά Αριδαίας

Ξενώνας Σοφία

 Ξενώνας Σοφία Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 1 κλειδιών Λουτρά Αριδαίας Τιμή από: 25€

Όρμα Πέλλας

Στο πανέμορφο και παραδοσιακό χωριό της Όρμας, το οποίο βρίσκεται μόλις 2 χλμ από τα καταπράσινα Λουτρά Πόζαρ, και σε υψόμετρο 324 μέτρα, βρίσκεται ο Ξενώνας Σοφία, ένα σύγχρονο τουριστικό κατάλυμα με επιπλωμένα δωμάτια. Στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν, και με εκπληκτική θέα το επιβλητικό βουνό της Όρμας, κάθε επισκέπτης μπορεί να απολαύσει μια υπέροχη και ευχάριστη διαμονή.

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά: