Ξενοδοχεία στη Λίμνη Πλαστήρα

Δείτε τα ξενοδοχεία στη Λίμνη Πλαστήρα, πληροφορίες για τη διαμονή και τις διακοπές σας στη Λίμνη Πλαστήρα! Η Λίμνη Πλαστήρα βρίσκεται στην Καρδίτσα, στη Θεσσαλία και μαγεύει τον επισκέπτη με τις εναλλαγές του τοπίου γύρω της. Απέχει 325χλμ. από Αθήνα και 250χλμ. από Θεσσαλονίκη.

Από την αρχαιότητα, στη θέση της Λίμνης Πλαστήρα υπήρχε ο ποταμός Ταυρωπός. Η περιοχή ονομαζόταν Νεβρόπολη, μάλλον επειδή κάποτε ζούσαν εδώ πολλά ελάφια (νεβρός = νεογνό ελαφιού). Η Λίμνη Πλαστήρα κατακευάστηκε χάρη στην ιδέα του στρατηγού Νικόλαου Πλαστήρα να φτιάξει ένα φράγμα για να κλείσει τον ποταμό Ταυρωπό για να παράγει ηλεκτρική ενέργεια, να παρέχει ύδρευση στα γύρω χωριά και άρδευση στο θεσσαλικό κάμπο. Η υλοποίηση του έργου άρχισε το Δεκέμβρη του 1955 και τελείωσε το 1959 αλλάζοντας τη ζωή όλων στη γύρω περιοχή. Πλήθος κόσμου συρρέει πλέον στην περιοχή που είναι από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Επιλέξτε κάποιο από τα ξενοδοχεία ή τους παραδοσιακούς ξενώνες στη Λίμνη Πλαστήρα και χαρείτε τη φύση στο καταπράσινο τοπίο στο οποίο δεσπόζει η εντυπωσιακή λίμνη που δημιουργήθηκε από τους ανθρώπους αλλά με το χρόνο αφομοιώθηκε από τη φύση.  

Επισκεφτείτε οπωσδήποτε και τα γύρω χωριά κοντά στη Λίμνη Πλαστήρα όπως είναι τα Καλύβια, το Κρυονέρι, το Νεοχώρι και η Νεράιδα.
Ξενώνας Oreiades Suites Λίμνη Πλαστήρα

Oreiades Suites

Τιμή από: 60€

Οικισμός Κουτσοδήμου, Κρυονέρι

Από τους καλύτερους προορισμούς χειμώνα ή καλοκαίρι είναι η Λίμνη Πλαστήρα στην Καρδίτσα. Στον οικισμό Κουτσοδήμου,με πανοραμική θέα στη Λίμνη Πλαστήρα, ονειρευτήκαμε και δημιουργήσαμε τις Suites των Νεραΐδων του βουνού, τiς Ορειάδες.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Kazarma Lake Resort & Spa Λίμνη Πλαστήρα

Kazarma Lake Resort & Spa

 Kazarma Lake Resort & Spa Ξενοδοχείο 5 αστέρων Λίμνη Πλαστήρα Τιμή από: 85€

Καλύβια Φυλακτής

Λίμνη Πλαστήρα, μια ονειρική περιοχή, συνώνυμο της γαλήνης και της ατελείωτης φυσικής ομορφιάς. Κάθε εποχή έχει ένα ξεχωριστό και εντυπωσιακό τοπίο να σου προσφέρει απλόχερα, όπως και ατελείωτες ευκαιρίες για απόλαυση και ευεξία.

Περισσότερα
Ξενώνας Το Πέτρινο Λίμνη Πλαστήρα

Το Πέτρινο

 Το Πέτρινο Ξενώνας 3 κλειδιών Λίμνη Πλαστήρα Τιμή από: 40€

Πεζούλα, Λίμνη Πλαστήρα

Το "Πέτρινο" πήρε το το όνομά του από το παλιό πέτρινο σπίτι του 1900, που πριν από κάποια χρόνια μετατράπηκε σε παραδοσιακό ξενώνα.

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά: