Προώθηση Ιστοσελίδας

Το Web Marketing ή αλλιώς Internet Marketing είναι η διαδικασία που χρησιμοποιεί ένα κατάλυμα για την προώθησή μιας υπηρεσίας ή ενός προïόντος του στο Internet.

Το Web Marketing δεν σημαίνει απλά «τη δημιουργία ενός ιστοχώρου». Πίσω από την ιστοσελίδα βρίσκεται η πραγματική οργάνωση με τους πραγματικούς στόχους. Το Web Strategy (στρατηγική καμπάνιας) περιλαμβάνει όλες τις πτυχές των ενεργειών διαφήμισης, υπηρεσιών και ιστοχώρων, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας αγοράς, του μάρκετινγκ μέσω μηχανών αναζήτησης, του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των άμεσων πωλήσεων.

Το Hotelink.gr σε συνεργασία με την ομάδα της WebOlution μπορεί να σας προσφέρει αποτελεσματικά πακέτα προώθησης του προïόντος σας ή της ιστοσελίδας σας στο Internet.

Και αυτό γιατί μπορείτε να διαλέξετε εσείς το κόστος και την δυναμική της καμπάνιας σας μέσα απο τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Πλήρες Internet Marketing Campaign
Web Strategy Plan
Marketing Μηχανών Αναζήτησης
Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας
Link Building Strategy
Google Analytics
e-Mail Marketing (Newsletter)
AdWords
Banners
E-brochures

Βέβαια έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε μία ή περισσότερες υπηρεσίες μέσα από την ολοκληρωμένη καμπάνια και να προσαρμόσετε τη δική σας διαφήμιση στα μέτρα σας!

Φόρμα Ενδιαφέροντος