Ξενοδοχεία στην Αμφίκλεια

Δείτε τα ξενοδοχεία στην Αμφίκλεια, πληροφορίες για τη διαμονή και τις διακοπές σας στην Αμφίκλεια! Η Αμφίκλεια βρίσκεται στο νομό Φθιώτιδας και είναι χτισμένη στην πλαγιά του Παρνασσού το "Πλάϊ". Απέχει μόλις 17 χλμ. από το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού και βρίσκεται πολύ κοντά στους πολύ τουριστικούς χειμερινούς προορισμούς Αράχωβα και Δελφούς.

Επιλέξτε κάποιο από τα ξενοδοχεία ή τους ξενώνες στην Αμφίκλεια και χαρείτε τη φύση σε όλο της το μεγαλείο το χειμώνα σε αυτό το ξεχωριστό μέρος. Κάντε σκι στις πλαγιές του Παρνασσού και περιπάτους στις γύρω περιοχές.

Φυσικά, μην παραλείψετε να επισκεφτείτε εκτός από το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, την Αράχωβα, τους Δελφούς, τα Καμένα Βούρλα, τα Λουτρά Υπάτης, τις Θερμοπύλες αλλά και την πρωτεύουσα του νομού Φθιώτιδας, τη Λαμία
Ξενώνας Αμφίκαια Αμφίκλεια

Αμφίκαια

 Αμφίκαια Ξενώνας 2 κλειδιών Αμφίκλεια Τιμή από: 85€

Αμφίκλεια

Διακόσια στρέμματα γης ορίζουν έναν μικρό παράδεισο που υπακούει στα ανθρώπινα μέτρα. Τόσο μεγάλο, που αξίζει να τον εξερευνήσετε. Τόσο μικρό, ώστε να ψηλαφίσετε, σε κάθε γωνιά του, το σφυγμό της φύσης. Λυγερές αμυγδαλιές, σγουρές αχλαδιές, θάμνοι και περήφανα αγριόδεντρα τον κατοικούν. Φροντισμένοι κήποι τον στολίζουν. Χτιστές πέργκολες προσκαλούν τον ίσκιο. Μεθυστικές οσμές βοτάνων κεντούν τον αέρα ...

Περισσότερα
Ξενώνας Traditional Hostel Kyriaki Αμφίκλεια

Traditional Hostel Kyriaki

 Traditional Hostel Kyriaki Ξενώνας 4 κλειδιών Αμφίκλεια Τιμή από: 70€

Αμφίκλεια

Με την ομορφιά του χωριού της Αμφίκλειας να σας καλωσορίζει η ζεστή ατμόσφαιρα του Ξενώνα θα σας κάνει να νιώσετε αμέσως άνετα και χαλαρά σαν να βρίσκεστε ανάμεσα σε φίλους. Σκοπός μας είναι η απόλυτη άνεση και χαλάρωση των επισκεπτών μας. Όλα τα δωμάτια του Παραδοσιακού Ξενώνα "Κυριακή" είναι άνετα και πολύ όμορφα διακοσμημένα ώστε να προσφέρουν άνετο και ζεστό περιβάλλον.

Περισσότερα
Ξενώνας Alexandra Villas Αμφίκλεια

Alexandra Villas

 Alexandra Villas Ξενώνας 4 κλειδιών Αμφίκλεια Τιμή από:

Αμφίκλεια, Παρνασσός

Οι ξενώνες βρίσκονται μέσα στην φύση πολύ κοντά στο χιονοδρομικό παρνασσού και την αράχωβα. Διακρίνονται για την λειτουργικότητα και την καλαισθησία τους και είναι πλήρως εναρμονισμένες με το φυσικό τους περιβάλλον μέσα σε μια καταπράσινη έκταση.

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά: