Ξενοδοχεία στη Ρόδο

Δείτε τα ξενοδοχεία στη Ρόδο, πληροφορίες για τη διαμονή και τις διακοπές σας στη Ρόδο! Η Ρόδος, γνωστή και ως Νησί των Ιπποτών, είναι το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων και θεωρείται κοσμοπολίτικο τουριστικό κέντρο και δημοφιλής προορισμός για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Επιλέξτε κάποιο ξενοδοχείο στη Ρόδο και μην παραλείψετε να επισκεφτείτε εκτός από τη Χώρα της Ρόδου και την Παλιά Πόλη (μια από τις καλύτερα διατηρημένες μεσαινωνικές πόλεις), τον Αρχάγγελο (το μεγαλύτερο χωριό της Ρόδου), τη Λίνδο (με την καλοδιατηρημένη Ακρόπολη), την Ιαλυσό, το Φαληράκι (με την έντονη νυχτερινή ζωή), την Καλλιθέα, το Θεολόγο (στον οποίο βρίσκεται η κοιλάδα με τις πεταλούδες), ενώ αν σας αρέσει το wind surfing υπάρχει το ιδανικό μέρος στην Κατταβία - Πρασονήσι.

Επίσης αξίζει να επισκεφτείτε άλλα νησιά κοντά στη Ρόδο όπως την Κάρπαθο, την Τήλο και την Κω.

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε
νέα και προσφορές από το Hotelink.gr

Ξενοδοχείο Blue Horizon Palm Beach Hotel Ρόδος

Blue Horizon Palm Beach Hotel

 Blue Horizon Palm Beach Hotel Ξενοδοχείο 4 αστέρων Ρόδος Τιμή από: 32€

Ιαλυσός

To Blue Horizon Hotel, σας καλωσορίζει με στυλ και υψηλό επίπεδo αισθητικής. Το Blue Horizon Hotel διαθέτει 210 δωμάτια. Το κεντρικό κτίριο διαθέτει: 3 ορόφους, δύο ανελκυστήρες και 150 δωμάτια. Bungalows βρίσκονται στους κήπους.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Sea & Sun Studios Ρόδος

Sea & Sun Studios

 Sea & Sun Studios Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 1 κλειδιών Ρόδος Τιμή από: 30€

Κιοτάρι

Κάντε ένα διάλειμμα και χαλαρώσετε στα studio μας, τα οποία έχουν υπέροχη θέα στο Αιγαίο ή απολαύστε το πανέμορφο μεσογειακό ηλιοβασίλεμα μας.! Η φιλική υποδοχή και η ατμόσφαιρα στο Sea & Sun Studios θα κάνουν την διαμονή σας τέλεια.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Lydia Hotel Ρόδος

Lydia Hotel

 Lydia Hotel Ξενοδοχείο 2 αστέρων Ρόδος Τιμή από: 50€

25ης Mαρτίου 31, Ρόδος Χώρα

Το ξενοδοχείο λειτουργεί όλο τον χρόνο, προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε μια μεγάλη ποικιλία πελατών που επιλέγουν το ξενοδοχείο μας τόσο για τις υπηρεσίες του όσο και για τήν τοποθεσία του.

Περισσότερα
Βίλλα Blue Dream Luxury Villas Ρόδος

Blue Dream Luxury Villas

 Blue Dream Luxury Villas Βίλλα 4 κλειδιών Ρόδος Τιμή από: 130€

Πεύκοι

Μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο με ελιές και πορτοκαλιές και μόλις 150 μέτρα από το κύμα, στην περιοχή Πεύκοι της Λίνδου, βρίσκονται οι Blue Dream Villas, ένα μικρό συγκρότημα κατοικιών με πισίνα και όλες τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει μια βίλα για τις δικές σας, μοναδικές διακοπές.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Marika's Apartments Ρόδος

Marika's Apartments

 Marika's Apartments Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 2 κλειδιών Ρόδος Τιμή από: 22€

Παστίδα

Αν ψάχνετε για την ατμόσφαιρα της "αληθινής" Ελλάδας σε αυθετνικά νησιώτικα χωριά, μην ψάξετε περισσότερο από την Παστίδα. Τα Διαμερίσματα Μαρίκα είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις διακοπές σας.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Elysium Resort Spa Ρόδος

Elysium Resort Spa

 Elysium Resort Spa Ξενοδοχείο 5 αστέρων Ρόδος Τιμή από: 124€

Καλλιθέα

Κτισμένο δίπλα από την θάλασσα σε μια παραλία βραβευμένη με μπλε σημαία κοντά στα λουτρά της Καλλιθέας, το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων Elysium Resort & Spa ανήκει σε μία κατηγορία από μόνο του. Το αψεγάδιαστο στυλ και η προσοχή στη λεπτομέρεια εναρμονίζεται με ένα μίγμα σύγχρονης πολυτέλειας, αναβαθμισμένων παροχών και γαστρονομικής μεγαλοπρέπειας.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Sun Beach Resort Ρόδος

Sun Beach Resort

 Sun Beach Resort Ξενοδοχείο 4 αστέρων Ρόδος Τιμή από: 38€

Ιαλυσός

Στο Sun Beach θα απολαύσετε πολύτιμες στιγμές αρμονίας σε μία φιλική, ευχάριστη ατμόσφαιρα, ακριβώς πάνω στην παραλία. Περιστοιχισμένο από όμορφους κήπους που απλώνονται έως τη θάλασσα, το ανανεωμένο Sun Beach Resort προσφέρει ένα ασφαλές, άνετο και συναρπαστικό περιβάλλον διακοπών.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Rodos Palladium Leisure & Wellness Ρόδος

Rodos Palladium Leisure & Wellness

 Rodos Palladium Leisure & Wellness Ξενοδοχείο 5 αστέρων Ρόδος Τιμή από: 142€

Καλλιθέα

Το πιο εκλεκτό ξενοδοχείο πέντε αστέρων της Ρόδου... πάνω στη θάλασσα. Το ξενοδοχείο Rodos Palladium φημίζεται για το εξαιρετικό service, τα κομψά εστιατόρια με εκλεκτές Ελληνικές και Μεσογειακές γεύσεις, τα ατμοσφαιρικά bars και τις μεγάλες τροπικές πισίνες. Ιδανικό τόσο για αναψυχή όσο και για επαγγελματικά ταξίδια με τις εντυπωσιακές συνεδριακές του εγκαταστάσεις συνδυάζει αρμονικά την διακριτική πολυτέλεια και την αυθεντική ποιότητα.

Περισσότερα
Επιλέξτε Τύπο Διαμονής Ξενοδοχείο Filmar Ρόδος

Ξενοδοχείο Filmar

Τιμή από: 25€

Λεωφόρος Ηρακλειδών και Κανδάλου

Το ξενοδοχείο Filmar χτίστηκε το 1972, ανακαινίστηκε το 2003 και βρίσκεται στη δυτική ακτή του νησιού της Ρόδου, ​​ανάμεσα στην πόλη της Ρόδου και Ιαλυσού. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από όλα τις κεντρικές εμπορικές περιοχές της Ιξιάς.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Marietta Hotel Apartments Ρόδος

Marietta Hotel Apartments

 Marietta Hotel Apartments Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 3 κλειδιών Ρόδος Τιμή από: 35€

Γράμμου 123

Καλωσορίσατε στο συγκρότημα Marietta Hotel and Apartments στο νησί της Ρόδου, στην Παστίδα. Η Ρόδος βρίσκεται στα Δωδεκάνησα και είναι ένα από τα ωραιότερα νησιά, με μια καταπληκτική ιστορία και πολιτισμό, ήσυχη και χαλαρωτική με άριστο κλίμα.

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά:
Προηγούμενα1 2Επόμενα