Ξενοδοχεία στη Ρόδο

Δείτε τα ξενοδοχεία στη Ρόδο, πληροφορίες για τη διαμονή και τις διακοπές σας στη Ρόδο! Η Ρόδος, γνωστή και ως Νησί των Ιπποτών, είναι το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων και θεωρείται κοσμοπολίτικο τουριστικό κέντρο και δημοφιλής προορισμός για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Επιλέξτε κάποιο ξενοδοχείο στη Ρόδο και μην παραλείψετε να επισκεφτείτε εκτός από τη Χώρα της Ρόδου και την Παλιά Πόλη (μια από τις καλύτερα διατηρημένες μεσαινωνικές πόλεις), τον Αρχάγγελο (το μεγαλύτερο χωριό της Ρόδου), τη Λίνδο (με την καλοδιατηρημένη Ακρόπολη), την Ιαλυσό, το Φαληράκι (με την έντονη νυχτερινή ζωή), την Καλλιθέα, το Θεολόγο (στον οποίο βρίσκεται η κοιλάδα με τις πεταλούδες), ενώ αν σας αρέσει το wind surfing υπάρχει το ιδανικό μέρος στην Κατταβία - Πρασονήσι.

Επίσης αξίζει να επισκεφτείτε άλλα νησιά κοντά στη Ρόδο όπως την Κάρπαθο, την Τήλο και την Κω.

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε
νέα και προσφορές από το Hotelink.gr

Ξενοδοχείο Garden Hotel Ρόδος

Garden Hotel

 Garden Hotel Ξενοδοχείο 3 αστέρων Ρόδος Τιμή από: 35€

Παστίδα

Το Ξενοδοχείο GARDEN PASTIDA HOTEL είναι μια οικογενεική επιχείριση η οποία προσφέρει ένα θερμό και καθαρό περιβάλλον με χαμηλές τιμές.Είναι ιδανικό για τους ανθρώπους που ψάχνουν μια ειρηνική και ήρεμη οικογενειακή ατμόσφαιρα με καλές Υπηρεσίες.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Vivian Studios Ρόδος

Vivian Studios

 Vivian Studios Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 1 κλειδιών Ρόδος Τιμή από: 18€

Ακροπόλεως 10, Ιαλυσός

Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο Vivian!Το ξενοδοχείο Vivian είναι μια οικογενειακή επιχείρηση μέσα στον παραδοσιακό οικισμό της Ιαλυσού, στους πρόποδες της Φιλερήμου και διαθέτει μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια.

Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά:
Προηγούμενα1 2Επόμενα