Ξενοδοχεία στα Ιωάννινα

Δείτε τα ξενοδοχεία στα Ιωάννινα, πληροφορίες για τη διαμονή και τις διακοπές σας στα Ιωάννινα! Τα Ιωάννινα είναι νομός της Ηπείρου με πρωτεύουσα την ομώνυμη πόλη. Είναι πολύ δημοφιλής χειμερινός προορισμός χάρη στα ξακουστά Ζαγοροχώρια, το Χιονοδρομικό Κέντρο στο Μέτσοβο αλλά και τη θρυλική λίμνη των Ιωαννίνων (Παμβώτιδα - γνωστή και ως λίμνη της Κυρά-Φροσύνης) που δεν πρέπει να παραλείψετε να δείτε. Πυκνή βλάστηση, εντυπωσιακά φαράγγια κι επιβλητικά βουνά, χαρακτηρίζουν την περιοχή.

Επιλέξτε κάποιο από τα ξενοδοχεία ή τους παραδοσιακές ξενώνες στα Ιωάννινα και εκτός από την πόλη των Ιωαννίνων δείτε και τα γύρω χωριά, Δωδώνη, Κόνιτσα, Μέτσοβο (με τα ξακουστά τυριά μετσοβόνε και μετσοβέλα), Πάπιγκο. Επισκεφθείτε το Μαντείο της Δωδώνης, κάντε σκι στο Χιονοδρομικό Κέντρο στο Μέτσοβο, εκδρομές στα Ζαγοροχώρια και στον εθνικό δρυμό Βίκου - Αώου. Πριν φύγετε από τα Ιωάννινα μην παραλέιψετε να αγοράσετε ασημικά καθώς τα Γιάννενα είναι ξακουστά για την παράδοσή τους στην αργυροχοΐα.
    
Τέλος, αν έχετε χρόνο επισκεφτείτε και άλλες περιοχές κοντά στα Ιωάννινα όπως η Ηγουμενίτσα, η Άρτα, η Καρδίτσα, τα Τρίκαλα και τα Γρεβενά.

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε
νέα και προσφορές από το Hotelink.gr