Ξενοδοχεία στα Ζαγοροχώρια

Δείτε τα ξενοδοχεία στα Ζαγοροχώρια, πληροφορίες για τη διαμονή και τις διακοπές σας στα Ζαγοροχώρια! Το Ζαγόρι ή Ζαγοροχώρια όπως είναι γνωστά, βρίσκονται βόρεια των Ιωαννίνων και αποτελούνται από 46 χωριά σκορπισμένα μέσα στα δασώδη βουνά. Η λέξη Ζαγόρι σημαίνει "πίσω από τα βουνά".

Επιλέξτε κάποιο από τα ξενοδοχεία ή τους ξενώνες στα Ζαγοροχώρια και θαυμάστε την άγρια ομορφιά της περιβάλλουσας φύσης, κάντε ορεινούς περιπάτους σε πανέμορφες τοποθεσίες και απολαύστε τον καθαρό αέρα του βουνού. Τα Ζαγοροχώρια είναι από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και όχι άδικα αφού έχουν ξεχωριστή αρχιτεκτονική και βρίσκονται ανάμεσα σε ανεπανάληπτο φυσικό τοπίο.

Αν έχετε χρόνο επισκεφθείτε οπωσδήποτε και την πόλη των Ιωαννίνων, την Κόνιτσα, το Μέτσοβο και το Πάπιγκο.
Ξενοδοχείο Αθηνά Ζαγοροχώρια

Αθηνά

 Αθηνά Ξενοδοχείο 4 αστέρων Ζαγοροχώρια Τιμή από: 65€

Ελάτη

Tο "τεσσάρων αστέρων" Ξενοδοχείο Αθηνά βρίσκεται σε μία πολύ όμορφη τοποθεσία στο χωριό Ελάτη του Ζαγορίου.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Αγνάντιο Ζαγοροχώρια

Αγνάντιο

 Αγνάντιο Ξενοδοχείο 3 αστέρων Ζαγοροχώρια Τιμή από: 55€

Λυγκιάδες Ζαγοροχώρια

Το Ξενοδοχείο "Αγνάντιο" είναι κτισμένο στις Λυγκιάδες Ιωαννίνων, στο βουνό Μιτσικέλι σε υψόμετρο 950m. Με πανοραμική θέα την ιστορική πόλη των Ιωαννίνων, τη λίμνη και το νησί, σας υπόσχεται να περάσετε υπέροχες ημέρες ξεκούρασης και διασκέδασης.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Horizon Hotel Ζαγοροχώρια

Horizon Hotel

 Horizon Hotel Ξενοδοχείο 3 αστέρων Ζαγοροχώρια Τιμή από: 80€

Λιγκιάδες

Στους πανέμορφους Λιγκιάδες Ιωαννίνων και σε πλαγιά του όρους Μιτσικέλι βρίσκεται το παραδοσιακό ξενοδοχείο Ορίζων, με εκπληκτική θέα στη λίμνη και την πόλη των Ιωαννίνων.Διαθέτει δύο σοφίτες. Όλα τα μπαλκόνια έχουν ανοικτούς ορίζοντες την πόλη και τη λίμνη των Ιωαννίνων.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Μελίνα Ζαγοροχώρια

Μελίνα

 Μελίνα Ξενοδοχείο 2 αστέρων Ζαγοροχώρια Τιμή από: 80€

Κήποι Ζαγορίου

Στο γραφικό χωριό Κήποι στο Ζαγόρι του νομού Ιωαννίνων θα βρείτε για τη διαμονή σας το ξενοδοχείο Μελίνα που λειτουργεί σε ένα κτίριο παραδοσιακής Ζαγορίσιας αρχιτεκτονικής. Εδώ θα απολαύσετε τη διαμονή σας καθώς επίσης και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά: