Ξενοδοχεία στη Λευκάδα

Δείτε τα ξενοδοχεία στη Λευκάδα, πληροφορίες για τη διαμονή και τις διακοπές σας στην Λευκάδα και κάντε κράτηση! Η Λευκάδα βρίσκεται στο Ιόνιο πέλαγος. Είναι ένα καταπράσινο νησί, με καταπληκτικές παραλίες γνωστό και ως το "στεριανό νησί" καθώς είναι πολύ κοντά στις ακτές της Αιτωλοακαρνανίας και μπορεί κανείς να την προσεγγίσει οδικώς μέσω μιας εντυπωσιακής πλωτής γέφυρας που τη συνδέει.

Όποιο ξενοδοχείο και να διαλέξετε στη Λευκάδα, σίγουρα θα βρίσκεται κοντά σε κάποια χρυσαφένια αμμουδιά που τη βρέχουν κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά. Δίκαια οι παραλίες της Λευκάδας θεωρούνται από τις καλύτερες της Μεσογείου. Κατά τη διαμονή σας στη Λευκάδα δεν πρέπει να παραλείψετε να δείτε τη γραφική αλλά και σύγχρονη πρωτεύουσα του νησιού Λευκάδα (Χώρα), τη Βασιλική, το Πόρτο Κατσίκι με τη διάσημη παραλία του, το Νυδρί (ακριβώς απέναντι από το νησί του Ωνάση, τον Σκορπιό), την Νικιάνα και τη Λυγιά.

Φυσικά, εκτός από τα γνωστά χωριουδάκια και hotels της Λευκάδας υπάρχουν κι άλλοι αμέτρητοι παράδεισοι που σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε.

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε
νέα και προσφορές από το Hotelink.gr

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Villa Thomais Luxury Living – Aqua Gym & Spa Λευκάδα

Villa Thomais Luxury Living – Aqua Gym & Spa

 Villa Thomais Luxury Living – Aqua Gym & Spa Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 4 κλειδιών Λευκάδα Τιμή από: 55€

Επίσκοπος Νικιάνα

Καλωσήρθατε στο Βίλλα Θωμαΐς, ένα απο τα ομορφότερα ξενοδοχεία στην Λευκάδα για την διαμονής σας. Ιδανική βάση για τους λάτρεις του αυθεντικού το «Βίλλα Θωμαΐς» ξεχωρίζει για την οικειότητα του περιβάλλοντος, την ιδιαίτερη φιλοξενία, τον επαγγελματισμό στην παροχή υπηρεσιών και την ιδιαίτερη καθαριότητα.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Il Viaggio Verde Λευκάδα

Il Viaggio Verde

Τιμή από: 40€

Βασιλική

Περιτριγυρισμένο από ένα καταπράσινο σκηνικό, το il viaggio verde διατηρεί το όνομά του να είναι το ιδανικό μέρος για διακοπές στη μέση του πράσινου, στη μέση της φύσης. Μακριά από τον θόρυβο και σε απόσταση 1 χιλιομέτρου απο το γραφικό ψαροχώρι της Βασιλικής, το ξενοδοχείο μας προσφέρει ανέσεις υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με μια ήρεμη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Enodia Hotel Λευκάδα

Enodia Hotel

 Enodia Hotel Ξενοδοχείο 4 αστέρων Λευκάδα Τιμή από: 70€

Βασιλική, Λευκάδα

Το ξενοδοχείο μας παρέχει μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών σχεδιασμένες για τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Διαθέτει άριστες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, στοχεύοντας στην άνετη κι ευχάριστη διαμονή των επισκεπτών του. Το Enodia Hotel σας προσφέρει τη δυνατότητα χαλάρωσης απολαμβάνοντας τις ανέσεις μιας πολυτελούς διαμονής.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Vassiliki Bay Hotel Λευκάδα

Vassiliki Bay Hotel

 Vassiliki Bay Hotel Ξενοδοχείο 2 αστέρων Λευκάδα Τιμή από: 42€

Βασιλική

Το "Vassiliki Bay Hotel" είναι νεο- ανακαινισμένο ξενοδοχείο, που βρίσκεται στην καρδιά της Βασιλικής . Ειναι ενα οικογενειακό ξενοδοχείο, φιλικό, προσιτό, με ζεστη ανθρωπινη ατμόσφαιρα.Στο ξενοδοχείο μας θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας.Στο Vassiliki Bay Hotel σας καλωσορίζουμε με την καρδιά μας και σας υποσχόμαστε ότι θα περάσετε άνετες, ήσυχες οικογενειακές διακοπές.

Περισσότερα
Βίλλα Villa Paraskevi Λευκάδα

Villa Paraskevi

Τιμή από: 280€

Νυδρί

Καλώς ήρθατε στο Νυδρί στην όμορφη βίλα Παρασκευή με θέα το Σκορπιό του Ωνάση. Το νησί φιλοξενεί κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες. Έχει υπέροχες παραλίες αξιοθέατα και προσφέρει ατελείωτες ώρες απόλαυσης και χαλάρωσης.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Pension Filoxenia Λευκάδα

Pension Filoxenia

Τιμή από: 30€

Τσουκαλάδες

Η Pension «Φιλοξένια» βρίσκεται στο όμορφο χωριό των Τσουκαλάδων που απέχει μόλις 6χλμ από την πόλη της Λευκάδας και 3 χλμ από τα Πευκούλια, μία από τις ομορφότερες παραλίες στη δυτική πλευρά του νησιού. Αποτελείται από διαμερίσματα και στούντιο, πλήρως εξοπλισμένα και όμορφα διακοσμημένα.

Περισσότερα
Βίλλα Meli Traditional House Λευκάδα

Meli Traditional House

 Meli Traditional House Βίλλα 5 κλειδιών Λευκάδα Τιμή από: 200€

Δράγανο

Το ΜΕΛΙ είναι ένα ευρύχωρο (250 τ.μ.) πέτρινο αρχοντικό φτιαγμένο από ξύλο και πέτρα της περιοχής, μοναδικά διακοσμημένο με αντίκες και απαλούς τόνους. Βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλευρά της Λευκάδας, σε απόσταση αναπνοής από 7-8 από τις ομορφότερες παραλίες της, όπως το Πόρτο Κατσίκι, οι Εγκρεμνοί, ο Γιαλός.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια The Aigli Λευκάδα

The Aigli

 The Aigli Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 4 κλειδιών Λευκάδα Τιμή από: 80€

Πηνελόπης 7, Λευκάδα Χώρα

Το κτίριο όπου στεγάζεται σήμερα το ξενοδοχείο «Αίγλη» χρονολογείται από το 1800. Πρόκειται για ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια του νησιού. Η ιστορία του είναι συνδεδεμένη με το καλοκαίρι του 1807, όταν ο Αλή Πασάς αποφασίζει να επιτεθεί στη Λευκάδα.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Agni Studios Λευκάδα

Agni Studios

Τιμή από: 30€

Επισκοπός Νικιάνα

Καλώς ήρθατε στα Studios Αγνή που βρίσκονται στον Επίσκοπο της Λευκάδας. Το Αγνή Studios βρίσκεται 9 χιλιόμετρα από την πόλη της Λευκάδας, στην ανατολική πλευρά της στον Επίσκοπος Νικιάνας.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Rouda Bay Hotel Λευκάδα

Rouda Bay Hotel

 Rouda Bay Hotel Ξενοδοχείο 3 αστέρων Λευκάδα Τιμή από: 40€

Μικρός Γιαλός Πόρος

Το Rouda Bay Hotel που βρίσκεται στον Μικρό γιαλό του Πόρου Λευκάδας, είναι μια όμορφη μικρή οικογενειακή μονάδα, αμφιθεατρικά κτισμένη, ώστε όλα τα δωμάτια να βλέπουν προς την πανέμορφη παραλία του Πόρου.

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά:
Προηγούμενα1 2Επόμενα