Ξενοδοχεία στη Λευκάδα

Δείτε τα ξενοδοχεία στη Λευκάδα, πληροφορίες για τη διαμονή και τις διακοπές σας στην Λευκάδα και κάντε κράτηση! Η Λευκάδα βρίσκεται στο Ιόνιο πέλαγος. Είναι ένα καταπράσινο νησί, με καταπληκτικές παραλίες γνωστό και ως το "στεριανό νησί" καθώς είναι πολύ κοντά στις ακτές της Αιτωλοακαρνανίας και μπορεί κανείς να την προσεγγίσει οδικώς μέσω μιας εντυπωσιακής πλωτής γέφυρας που τη συνδέει.

Όποιο ξενοδοχείο και να διαλέξετε στη Λευκάδα, σίγουρα θα βρίσκεται κοντά σε κάποια χρυσαφένια αμμουδιά που τη βρέχουν κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά. Δίκαια οι παραλίες της Λευκάδας θεωρούνται από τις καλύτερες της Μεσογείου. Κατά τη διαμονή σας στη Λευκάδα δεν πρέπει να παραλείψετε να δείτε τη γραφική αλλά και σύγχρονη πρωτεύουσα του νησιού Λευκάδα (Χώρα), τη Βασιλική, το Πόρτο Κατσίκι με τη διάσημη παραλία του, το Νυδρί (ακριβώς απέναντι από το νησί του Ωνάση, τον Σκορπιό), την Νικιάνα και τη Λυγιά.

Φυσικά, εκτός από τα γνωστά χωριουδάκια και hotels της Λευκάδας υπάρχουν κι άλλοι αμέτρητοι παράδεισοι που σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε.

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε
νέα και προσφορές από το Hotelink.gr

Ξενοδοχείο Ίριδα Λευκάδα

Ίριδα

Τιμή από: 45€

Ράχη Απόλπαινας

Το ξενοδοχείο Ίριδα βρίσκεται 2 χιλιόμετρα από την πόλη της Λευκάδας, στο λόφο Ράχη μέσα σε ελαιώνα. Από εκεί μπορεί κανείς να απολαύσει την μοναδική θέα προς την πόλη της Λευκάδας, τη λιμνοθάλασσα, το Κάστρο, την Αμμόγλωσσα, τη Γύρα, τον Αμβρακικό κόλπο, μέχρι τα βουνά της Ηπείρου και της Ακαρνανίας.

Περισσότερα
Επιλέξτε Τύπο Διαμονής Villa Palatino Λευκάδα

Villa Palatino

Τιμή από: 30€

Ασπρογερακάτα

To Villa Palatino απέχει 20 λεπτά απο την πόλη της Λευκάδας και 5 λεπτά απο τις παραλίες του Αγ. Νικήτα, Πευκούλια, Κάθισμα.

Περισσότερα
Βίλλα Prestige Villas Λευκάδα

Prestige Villas

Τιμή από: 120€

Ασπρογερακάτα

Το Prestige Villas ανοιξε το Μάιο του 2009. Η επιτυχής ανάμειξη αρχιτεκτονικής και διακόσμησης στην αιχμή του σχεδιασμού, προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να κατανοήσουν και να συνεργαστούν με την ιστορία και τον πολιτισμό αυτου του εκπληκτικου προορισμού και τους ανθρώπους του.

Περισσότερα
Βίλλα Art Blue Villas Λευκάδα

Art Blue Villas

 Art Blue Villas Βίλλα 4 κλειδιών Λευκάδα Τιμή από: 85€

Τσουκαλάδες

Η σύγχρονη αρχιτεκτονική, η κομψή σχεδίαση, η εκλεπτυσμένη διακόσμηση των κατοικιών art blue και οι σύγχρονες ανέσεις, προσφέρουν παροχές υψηλού επιπέδου, ενώ εναρμονίζoνται με την φύση και το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου.

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά:
Προηγούμενα1 2Επόμενα