Ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο

Δείτε τα ξενοδοχεία στην Ζάκυνθο, και πληροφορίες για την διαμονή σας και τις διακοπές σας στην Ζάκυνθο! Η Ζάκυνθος βρίσκεται στο Ιόνιο πέλαγος και είναι πατρίδα του εθνικού μας ποιητή Διονύσιου Σολωμού.

Όποιο ξενοδοχείο και να διαλέξετε στη Ζάκυνθο, σίγουρα θα βρίσκεται μέσα σε καταπράσινες, κατάφυτες εκτάσεις και κοντά σε κάποια μαγευτική παραλία με κρυστάλλινα νερά. Περιοχές που δεν πρέπει να παραλείψετε να δείτε κατά τη διαμονή σας στη Ζάκυνθο είναι η Χώρα της Ζακύνθου, η καταπράσινη Μπόχαλη, ο κοσμοπολίτικος Λαγανάς, το Αργάσι, το Τσιλιβί. Φυσικά, υπάρχουν κι άλλα αμέτρητα χωριουδάκια που μπορείτε να επισκεφθείτε.

Επίσης αξίζει να επισκευτείτε άλλα νησιά κοντά στην Ζάκυνθο όπως  την Κέρκυρα, την Κεφαλονιά και την Λευκάδα.

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε
νέα και προσφορές από το Hotelink.gr

Ξενοδοχείο Maistrali Apartments Ζάκυνθος

Maistrali Apartments

 Maistrali Apartments Ξενοδοχείο 2 αστέρων Ζάκυνθος Τιμή από: 30€

Παραλία Τραγάκι

Καλωσήλθατε στο πρόσφατα ανακαινισμένο(2010) ξενοδοχείο μας. Το ξενοδοχείο Μαϊστράλι μόλις 200 μέτρα από την παραλία Άμπουλα που έχει βραβευτεί επανειλημμένα με την Γαλάζια Σημαία αποτελεί μοναδική επιλογή για εκείνους που ψάχνουν ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο στη Ζάκυνθο.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Arazzo Holiday Villa Ζάκυνθος

Arazzo Holiday Villa

 Arazzo Holiday Villa Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 2 κλειδιών Ζάκυνθος Τιμή από: 35€

Βασιλικός

Καλώς ήλθατε στο Arazzo! Tο οικογενειακό καλοκαιρινό μας κατάλυμα είναι ιδανικό για χαλάρωση και ήρεμες διακοπές στο θέρετρο του Βασιλικού.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Plaza Hotel Ζάκυνθος

Plaza Hotel

 Plaza Hotel Ξενοδοχείο 3 αστέρων Ζάκυνθος Τιμή από: 60€

Κολοκοτρώνη 2, Ζάκυνθος

Το ξενοδοχείο Πλάζα 3 αστέρων βρίσκεται στην ομορφότερη παραλία της πόλης της Ζακύνθου, στην καταπράσινη περιοχή της Αγίας Τριάδας, στο Κρυονέρι δίπλα στην θάλασσα. Η πανέμορφη τοποθεσία, η απόλυτη φυσική ομορφιά του πράσινου των δέντρων παντρεμένο με το γαλάζιο της θάλασσας, ήταν το κίνητρο ν'αποφασίσουμε στα μέσα του 2007 να ανακαινίσουμε με πολύ αγάπη τον χώρο μας.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Sunrise Hotel Ζάκυνθος

Sunrise Hotel

 Sunrise Hotel Ξενοδοχείο 3 αστέρων Ζάκυνθος Τιμή από: 35€

Τσιλιβί

Το Sunrise είναι ένα νέο, μοντέρνο ξενοδοχείο σ' ένα μαγευτικό περιβάλλον, περιτριγυρισμένο από ελαιώνες, λόφους και αγρούς, που προσφέρει στους επισκέπτες του ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον.Η μεγάλη του πισίνα αποτελεί ένα ελκυστικό επίκεντρο.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Abby Apts Ζάκυνθος

Abby Apts

 Abby Apts Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 3 κλειδιών Ζάκυνθος Τιμή από: 25€

Λιθακιά

Το συγκρότημα Abby Apts βρίσκεται στη Λιθακιά δίπλα από το Λαγανά μέσα σε ένα πανέμορφο δάσος από αιωνόβιες ελιές. Διαθέτει 4 ολοκαίνουρια διαμερίσματα 38τ.μ. το καθένα.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Mirabelle Hotel Ζάκυνθος

Mirabelle Hotel

 Mirabelle Hotel Ξενοδοχείο 3 αστέρων Ζάκυνθος Τιμή από: 25€

Αργάσι

Το Mirabelle Hotel αποτελείται από 9 studios πλήρως εξοπλισμένα και 18 δωμάτια, όλα με υπέροχη θέα στο Ιόνιο πέλαγος. Ο μαγευτικός κήπος με την πλούσια εξωτική βλάστηση, προσφέρεται για ξεκούραση και περισυλλογή.

Περισσότερα
Βίλλα Emerald Villas Ζάκυνθος

Emerald Villas

 Emerald Villas Βίλλα 4 κλειδιών Ζάκυνθος Τιμή από: 130€

Αγ.Νικόλαος, Βολίμες

Σε μιά παρθένα ακόμη περιοχή της βόρειας Ζακύνθου βρίσκεται το χωριό του Αγ.Νικολάου Βολιμών. Η γραφικότητα και η φυσική ομορφιά της περιοχής μας έδωσαν εμπνευση να χτίσουμε 8 πέτρινες βίλες πολυτελείας με σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο. Η τοποθεσία που επιλέξαμε έχει καταπληκτική πανοραμική θέα το Ιόνιο και το νησάκι του Αγ.Νικολάου.

Περισσότερα
Βίλλα Emerald Deluxe Villas Ζάκυνθος

Emerald Deluxe Villas

 Emerald Deluxe Villas Βίλλα 4 κλειδιών Ζάκυνθος Τιμή από: 500€

Ασκός, Βολίμες

Επιδιώκοντας την τελειότητα προχωρήσαμε και ανεβήκαμε πιο ψηλά...και εκεί, στην κορυφή ενός ιδιόκτητου λόφου, κατασκευάσαμε το νέο συγκρότημα Εmerald Deluxe Villas. Aποτελείται από δύο υπερπολυτελείς πέτρινες κατοικίες, χτισμένες με τον παραδοσιακό τρόπο και στύλ, που απονέουν εντονα την Ζακυνθινή μας κουλτούρα.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Πάνθεον Ζάκυνθος

Πάνθεον

 Πάνθεον Ξενοδοχείο 3 αστέρων Ζάκυνθος Τιμή από: 45€

Τσιλιβί

Το ξενοδοχείο Pantheon 3 αστέρων, βρίσκεται μόλις 6χλμ από την πόλη της Ζακύνθου σ΄ ένα από τα δημοφιλέστερα παραθεριστικά κέντρα της Ζακύνθου, στην περιοχή Τσιλιβί. Η πολυτέλεια του ξενοδοχείου μας εκτός απο την υψηλή αισθητική του χώρου, τις καινούριες εγκαταστάσεις (έτος κατασκευής 2009) αλλά και την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών και παροχών, είναι ότι απευθύνεται σε επισκέπτες κάθε ηλικίας και προτιμήσεων.

Περισσότερα
Βίλλα Villas Katsaros Ζάκυνθος

Villas Katsaros

Τιμή από: 100€

Βολίμες

Το συγκρότημα περιλαμβάνει τρεις πέτρινες βίλες με παραδοσιακή διακόσμηση και σκαλιστά έπιπλα από ξύλο ελιάς και μια οικογενειακή ταβέρνα με πέτρινο εξωτερικό φούρνο. Οι παραδοσιακές βίλες προσφέρουν μία φανταστική θέα στο Ιόνιο και την Κεφαλονιά, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι. Η φύση κατακλύζει το συγκρότημα με, αγριολούλουδα, δέντρα και ζώα.

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά:
Προηγούμενα1 2Επόμενα