Ξενοδοχεία στην Αλόννησο

Δείτε τα ξενοδοχεία στην Αλόννησο, πληροφορίες για τη διαμονή και τις διακοπές σας στην Αλόνησσο! Η Αλόννησος είναι νησί των Σποράδων και είναι ιδανική για ήσυχες διακοπές. Στην Αλόνησσο υπάρχουν εντυπωσιακές σπηλιές, καταπράσινα τοπία και καθάριες θάλασσες καθώς επίσης και η μεσογειακή φώκια Monachus Monachus.  

Επιλέξτε κάποιο ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Αλόνησσο για να περάσετε τις διακοπές σας και μην παραλείψετε να επισκεφτείτε εκτός από τη Χώρα, τη Μηλιά, τη Στενή Βάλα και το Βότση.  
 
Επίσης αξίζει να επισκεφτείτε άλλα νησιά κοντά στην Αλόνησσο όπως τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και τη Σκύρο.

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε
νέα και προσφορές από το Hotelink.gr

Βίλλα Ανεμολόγιο Βίλες Αλόννησος

Ανεμολόγιο Βίλες

 Ανεμολόγιο Βίλες Βίλλα 4 κλειδιών Αλόννησος Τιμή από: 150€

Μηλιά

Οι βίλες Ανεμολόγιο βρίσκονται σε μια καταπράσινη (από ελιές και πεύκα) γωνιά του νησιού, σε ένα ελαιώνα 9,000 τετραγωνικών μέτρων ιδιόκτητης γης. Οι βίλες έχουν θέα τις παραλίες Σπαρτίνες και Μηλιά στην νότιονατολική πλευρά του νησιού. Επίσης υπάρχουν πανέμορφες παραλίες σε πολύ μικρή απόσταση, που μπορεί παέι ο επισκέπτης με τα πόδια.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Angelos Apartments Αλόννησος

Angelos Apartments

Τιμή από: 30€

Πατητήρι

Το Angelos Apartments βρίσκεται στο λιμάνι της Αλόννησου το Πατητήρι μόλις 100μ. από την παραλία αλλά και από τα μαγαζιά του χωριού.

Περισσότερα
Βίλλα Villa Anatoli Αλόννησος

Villa Anatoli

 Villa Anatoli Βίλλα 2 κλειδιών Αλόννησος Τιμή από: 80€

Στενή Βάλα

Η Βίλλα Ανατολή βρίσκεται περίπου 400μ από τον οικισμό Στενή Βάλα, στους πρόποδες ενός λοφίσκου. Είναι κατασκευασμένη από ντόπιο λίθο και σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική.

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά: