Ξενοδοχεία στη Σκύρο

Δείτε τα ξενοδοχεία στη Σκύρο, πληροφορίες για τη διαμονή και τις διακοπές σας στη Σκύρο! Η Σκύρος βρίσκεται στις Σποράδες και είναι γνωστή για την άγρια ομορφιά της και την παραδοσιακή ατμόσφαιρα που έχει διατηρήσει. Τα σκυριανά αλογάκια είναι πολύ γνωστά και επίσης η Σκύρος φημίζεται για την επιπλοποιία της.  

Διαλέξτε καποιο από τα καταλύματα για τη διαμονή σας στη Σκύρο και μην παραλείψετε να επισκεφτείτε εκτός από τη Χώρα της Σκύρου και τα Μαγαζιά, τον Ασπούς καθώς και άλλα μικρά και ανεπηρέαστα από τον τουρισμό χωριουδάκια.  

 
Επίσης αξίζει να επισκεφτείτε άλλα νησιά κοντά στη Σκύρο όπως την Αλόνησσο, τη Σκιάθο και τη Σκόπελο.

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε
νέα και προσφορές από το Hotelink.gr

Σκύρος, ανακαλύψτε τα ξενοδοχεία σε:

Ξενοδοχείο Περιγιάλι Σκύρος

Περιγιάλι

 Περιγιάλι Ξενοδοχείο 3 αστέρων Σκύρος Τιμή από: 65€

Μαγαζιά

Το συγκρότημα “Περιγιάλι” είναι τμήμα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Περιγιάλι» και βρίσκεται στο παραθαλάσσιο oικισμό Μαγαζιά.Το ξενοδοχείο διαθέτει 28 χώρους διαμονής, Δωμάτια, Studios και Διαμερίσματα, όλα λειτουργικά και πολύ όμορφα διακοσμημένα με παραδοσιακές πινελιές, που ζεσταίνουν και ομορφαίνουν το χώρο.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Περιγιάλι Studios Σκύρος

Περιγιάλι Studios

 Περιγιάλι Studios Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 3 κλειδιών Σκύρος Τιμή από: 45€

Μαγαζιά

Στον πανέμορφο οικισμό Μαγαζιά, που είναι χτισμένος σχεδόν πάνω στη μεγάλη παραλία, βρίσκονται τα Studios Περιγιάλι, που προσφέρουν ευχάριστη διαμονή με όλες τις ανέσεις. Διατίθενται διάφοροι τύποι διαμονής, όπως δωμάτια, Studios και διαμερίσματα, ικανά να φιλοξενήσουν άνετα από 2 έως 4 άτομα.

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά: