Δυστυχώς δεν έχει καταχωρηθεί ακόμα κάποιο κατάλυμα με αυτά τα κριτήρια.

Δείτε όλα τα καταλύματα στην περιοχή Λίμνη Πλαστήρα

Ευχαριστούμε για την κατανόηση, Hotelink.gr Team

Ξενοδοχεία στη Λίμνη Πλαστήρα

Δείτε τα ξενοδοχεία στη Λίμνη Πλαστήρα, πληροφορίες για τη διαμονή και τις διακοπές σας στη Λίμνη Πλαστήρα! Η Λίμνη Πλαστήρα βρίσκεται στην Καρδίτσα, στη Θεσσαλία και μαγεύει τον επισκέπτη με τις εναλλαγές του τοπίου γύρω της. Απέχει 325χλμ. από Αθήνα και 250χλμ. από Θεσσαλονίκη.

Από την αρχαιότητα, στη θέση της Λίμνης Πλαστήρα υπήρχε ο ποταμός Ταυρωπός. Η περιοχή ονομαζόταν Νεβρόπολη, μάλλον επειδή κάποτε ζούσαν εδώ πολλά ελάφια (νεβρός = νεογνό ελαφιού). Η Λίμνη Πλαστήρα κατακευάστηκε χάρη στην ιδέα του στρατηγού Νικόλαου Πλαστήρα να φτιάξει ένα φράγμα για να κλείσει τον ποταμό Ταυρωπό για να παράγει ηλεκτρική ενέργεια, να παρέχει ύδρευση στα γύρω χωριά και άρδευση στο θεσσαλικό κάμπο. Η υλοποίηση του έργου άρχισε το Δεκέμβρη του 1955 και τελείωσε το 1959 αλλάζοντας τη ζωή όλων στη γύρω περιοχή. Πλήθος κόσμου συρρέει πλέον στην περιοχή που είναι από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Επιλέξτε κάποιο από τα ξενοδοχεία ή τους παραδοσιακούς ξενώνες στη Λίμνη Πλαστήρα και χαρείτε τη φύση στο καταπράσινο τοπίο στο οποίο δεσπόζει η εντυπωσιακή λίμνη που δημιουργήθηκε από τους ανθρώπους αλλά με το χρόνο αφομοιώθηκε από τη φύση.  

Επισκεφτείτε οπωσδήποτε και τα γύρω χωριά κοντά στη Λίμνη Πλαστήρα όπως είναι τα Καλύβια, το Κρυονέρι, το Νεοχώρι και η Νεράιδα.