Ξενοδοχεία στο Ηράκλειο

Δείτε τα ξενοδοχεία στο Ηράκλειο, πληροφορίες για τη διαμονή και τις διακοπές σας στο Ηράκλειο! Το Ηράκλειο είναι ο πιο πυκνοκατοικημένος νομός της Κρήτης με πρωτεύουσα την ομώνυμη πόλη. Το μεγαλύτερο ανάκτορο της Μινωικής Κρήτης βρίσκεται στην Κνωσό, πολύ κοντά στην Πόλη του Ηρακλείου. Ο νομός Ηρακλείου χαρακτηρίζεται από παραθαλάσσια τουριστικά θέρετρα σε αμμώδεις παραλίες και από γραφικά, φιλόξενα χωριά στην ενδότερη περιοχή του.

Επιλέξτε κάποιο από τα hotels στο Ηράκλειο Κρήτης και εκτός από την Πόλη του Ηρακλείου και τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού και της Φαιστού δείτε ακόμα όσο περισσότερα μέρη μπορείτε, είτε παραθαλάσσια όπως η πολυσύχναστη Αγία Πελαγία, η πασίγνωστη Αμμουδάρα (Γάζι), η Σταλίδα, τα Μάλια, τα Μάταλα, το Κοκκίνη Χάνι, το Κουτουλουφάρι και η Χερσόνησος, είτε στα ενδότερα του νομού όπως οι Αρχάνες, ο Ζαρός, το Φόδελε (εδώ γεννήθηκε ο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος). Πριν φύγετε από το Ηράκλειο δοκιμάστε ντάκο, χοχλιούς μπουρμπουριστούς, καλτσούνια και λουκάνικα ξιδάτα και αγοράστε μαλεβιζιώτικο κρασί και είδη λαϊκής τέχνης.

Αν έχετε χρόνο αξίζει να επισκεφτείτε και άλλες περιοχές κοντά στο Ηράκλειο όπως το Λασίθι και το Ρέθυμνο.

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε
νέα και προσφορές από το Hotelink.gr

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Marianna Apartments Ηράκλειο

Marianna Apartments

 Marianna Apartments Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 1 κλειδιών Ηράκλειο Τιμή από: 25€

Αγία Πελαγία

Το συγκρότημα Marianna Apartments που αποτελείται από 8 πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα βρίσκεται σε πανοραμικό σημείο στο κέντρο της Αγίας Πελαγίας καθώς είναι μόνο 50 m από την κύρια παραλία και τα μαγαζιά.

Περισσότερα
Επιλέξτε Τύπο Διαμονής Roxani Hotel Ηράκλειο

Roxani Hotel

Τιμή από: 20€

Ανδρέα Παπανδρέου 267

Το ξενοδοχείο Ρωξάνη βρίσκεται στην Αμμουδάρα, ένα υπέροχο τουριστικό θέρετρο με μια όμορφη παραλία μήκους ενός χιλιομέτρου ακριβώς 6 χλμ δυτικά του Ηρακλείου.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Minoas Hotel Ηράκλειο

Minoas Hotel

 Minoas Hotel Ξενοδοχείο 2 αστέρων Ηράκλειο Τιμή από: 33€

Αμμουδάρα

Σε μία από τις πιο όμορφες οργανωμένες και κοσμοπολίτικες παραλίες της Κρήτης, την Αμουδάρα, βρίσκεται το ξενοδοχείο Μinoas.Στο ξενοδοχείο μας θα απολαύσετε τη ζεστή παραδοσιακή φιλοξενία και αξέχαστες διακοπές.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Castro Hotel Ηράκλειο

Castro Hotel

 Castro Hotel Ξενοδοχείο 3 αστέρων Ηράκλειο Τιμή από: 25€

Α. Παπανδρέου 301, Αμμουδάρα

Χτισμένο το 1990, με προσθήκες το 2001, 2002 και 2006, το ξενοδοχείο Κάστρο βρίσκεται στη μέση της πόλης Αμμουδάρα.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Villa Sonia Ηράκλειο

Villa Sonia

 Villa Sonia Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 4 κλειδιών Ηράκλειο Τιμή από: 30€

Ναυάρχου Νεάρχου 18, Χερσόνησος

Τo Villa Sonia είναι μια ομάδα αυτόνομων διαμερισμάτων που βρίσκονται στη Χερσόνησο, ένα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο στο νησί της Κρήτης. Χτισμένα σε ένα ήσυχο σημείο κοντά στο κέντρο της πόλης, και μόλις 200 μ. απο το Συνεδριακό Κέντρο της Χερσονήσου, μπροστά σε μια υπέροχη θέα της Μεσογειακής θάλασσας, τα διαμερίσματα Villa Sonia συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον και αποτελούν την καλύτερη επιλογή για μια ευχάριστη διαμονή κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Aeolos Beach Ηράκλειο

Aeolos Beach

 Aeolos Beach Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 2 κλειδιών Ηράκλειο Τιμή από: 33€

Μάλια

Μια ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τη Κρήτη.Tο ξενοδοχείο Aeolos Beach είναι εδώ για σας,είτε ψάχνετε ήσυχες, είτε γεμάτες διασκέδαση διακοπές. Δημοφιλές για την παραδοσιακή του φιλοξενία και για τη θέση του (ακριβώς πάνω στη παραλία).

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Renia Hotel Apartments Ηράκλειο

Renia Hotel Apartments

 Renia Hotel Apartments Ξενοδοχείο 3 αστέρων Ηράκλειο Τιμή από: 29€

Αγία Πελαγία

Το ξενοδοχείο Renia σας προσφέρει άνετες και ήρεμες διακοπές.Διαθέτουμε διαμερίσματα και στούντιο, όλα επιπλωμένα με την προσωπική φροντίδα των ιδιοκτητών.Στην πισίνα του ξενοδοχείου έχετε την δυνατότητα να περάσετε ωραίες στιγμές σε ένα πολυτελή χώρο, ενώ μπορείτε να απολαύσετε τον Κρητικό ήλιο πίνοντας το αγαπημένο σας ποτό.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Archontiko Guesthouse Ηράκλειο

Archontiko Guesthouse

 Archontiko Guesthouse Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 2 κλειδιών Ηράκλειο Τιμή από: 49€

Σμάρι, Καστέλι

Ο ξενώνας Αρχοντικό βρίσκεται σε ένα γραφικό παραδοσιακό οικισμό στα βόρια παράλια της Κρήτης ,το Σμάρι,που κύριο χαραχτηριστικο έχει την απλόχερη φιλοξενία και ζεστασιά των κατοίκων.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Esperides Villas Ηράκλειο

Esperides Villas

 Esperides Villas Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 3 κλειδιών Ηράκλειο Τιμή από: 30€

Κουτουλουφάρι

Οι Esperides Villas βρίσκονται στο όμορφο χωριό Κουτουλουφάρι, κοντά στο δημοφιλές θέρετρο της Χερσονήσου στο Ηράκλειο Κρήτης. Το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο σε μια θεαματική τοποθεσία, στις χαμηλότερες κλίσεις μιας γραφικής σειράς βουνών.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Neon Hotel Ηράκλειο

Neon Hotel

 Neon Hotel Ξενοδοχείο 2 αστέρων Ηράκλειο Τιμή από: 19€

Παραλιακή Σταλίδας Μαλίων, Σταλίδα

Τo Νeon είναι ένα ξενοδοχείο κτισμένο σε μια καταπράσινη ιδιωτική έκταση. Η θέα του είναι ένας συνδυασμός των Ορέων, Ήδη και Σελένα του απέραντου Κρητικού πελάγους με την ατελείωτη παραλία και του μοναδικού καταπράσινου περιβάλλοντος. Τα δωμάτια έχουν θέα σε θάλασσα σε βουνό και πλάγια στους κήπους και στης πισίνες.

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά:
Προηγούμενα1 2 3 4Επόμενα