Ξενοδοχεία στο Ηράκλειο

Δείτε τα ξενοδοχεία στο Ηράκλειο, πληροφορίες για τη διαμονή και τις διακοπές σας στο Ηράκλειο! Το Ηράκλειο είναι ο πιο πυκνοκατοικημένος νομός της Κρήτης με πρωτεύουσα την ομώνυμη πόλη. Το μεγαλύτερο ανάκτορο της Μινωικής Κρήτης βρίσκεται στην Κνωσό, πολύ κοντά στην Πόλη του Ηρακλείου. Ο νομός Ηρακλείου χαρακτηρίζεται από παραθαλάσσια τουριστικά θέρετρα σε αμμώδεις παραλίες και από γραφικά, φιλόξενα χωριά στην ενδότερη περιοχή του.

Επιλέξτε κάποιο από τα hotels στο Ηράκλειο Κρήτης και εκτός από την Πόλη του Ηρακλείου και τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού και της Φαιστού δείτε ακόμα όσο περισσότερα μέρη μπορείτε, είτε παραθαλάσσια όπως η πολυσύχναστη Αγία Πελαγία, η πασίγνωστη Αμμουδάρα (Γάζι), η Σταλίδα, τα Μάλια, τα Μάταλα, το Κοκκίνη Χάνι, το Κουτουλουφάρι και η Χερσόνησος, είτε στα ενδότερα του νομού όπως οι Αρχάνες, ο Ζαρός, το Φόδελε (εδώ γεννήθηκε ο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος). Πριν φύγετε από το Ηράκλειο δοκιμάστε ντάκο, χοχλιούς μπουρμπουριστούς, καλτσούνια και λουκάνικα ξιδάτα και αγοράστε μαλεβιζιώτικο κρασί και είδη λαϊκής τέχνης.

Αν έχετε χρόνο αξίζει να επισκεφτείτε και άλλες περιοχές κοντά στο Ηράκλειο όπως το Λασίθι και το Ρέθυμνο.

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε
νέα και προσφορές από το Hotelink.gr

Ξενώνας Eleonas Ηράκλειο

Eleonas

 Eleonas Ξενώνας 3 κλειδιών Ηράκλειο Τιμή από: 75€

Ζαρός

Η φιλοσοφία του «Ελαιώνα» είναι οι επισκέπτες μας να αποδράσουν από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, να αποβάλλουν το άγχος και να ζήσουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας στους καλαίσθητους ξενώνες μας.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Anastasia Hotel Ηράκλειο

Anastasia Hotel

 Anastasia Hotel Ξενοδοχείο 3 αστέρων Ηράκλειο Τιμή από: 30€

Σταλίδα

Καλώς ήλθατε στο Ξενοδοχείο Anastasia στη Βορειοανατολική πλευρά του νησιού της Κρήτης. Βρίσκεται στη Σταλίδα, μια περιοχή για ζευγάρια και οικογένειες και μόλις 450μ. μακριά από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, το Hotel Anastasia σας προσφέρει τη δυνατότητα αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Scala Hotel Apartments Ηράκλειο

Scala Hotel Apartments

 Scala Hotel Apartments Ξενοδοχείο 4 αστέρων Ηράκλειο Τιμή από: 40€

Αγία Πελαγία

Μόλις 90 μέτρα από την αμμώδη παραλία, με ευρύχωρα δωμάτια και μπαλκόνια, το 4 αστέρων Scala Hotel Apartments βρίσκεται στο γραφικό κόλπο της Αγίας Πελαγίας, στην Κρήτη. Το Scala αποτελείται από 3 διαφορετικά κτίρια. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον ήλιο και το ποτό τους δίπλα στην εξωτερική πισίνα και την υπέροχη θέα στη θάλασσα από το άνετο μπαλκόνι τους.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Georgia Hotel Ηράκλειο

Georgia Hotel

 Georgia Hotel Ξενοδοχείο 2 αστέρων Ηράκλειο Τιμή από: 30€

Βαγίας 10, Αμμουδάρα

Το ξενοδοχείο Γεωργία σας καλωσορίζει στην όμορφη παραθαλάσσια περιοχή της Αμμουδάρας, απέχει 6 χλμ. από τον διεθνή αερολιμένα Ν.Καζαντζάκη και 4 χλμ. από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου. Προσφάτως ανακαινισμένο, το ξενοδοχείο Γεωργία είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με μακρά παράδοση και πείρα στην κλασική κρητική φιλοξενία.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Arhodiko Hotel Ηράκλειο

Arhodiko Hotel

 Arhodiko Hotel Ξενοδοχείο 1 αστέρων Ηράκλειο Τιμή από: 30€

Φαιστού 3, Αμμουδάρα

Το ξενοδοχείο "Αρχοντικό" βρίσκεται στην όμορφη τουριστική περιοχή της Αμμουδάρας Γαζίου, στο Ηράκλειο-Κρήτης. Η φιλοξενία και η ευγένεια του προσωπικού, προσδίδουν την άνεση αλλα και την διακριτικότητα που χρειάζεται, στην κεφάτη ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Aquarius Exclusive Apartments Ηράκλειο

Aquarius Exclusive Apartments

 Aquarius Exclusive Apartments Ξενοδοχείο 4 αστέρων Ηράκλειο Τιμή από: 48€

Ελ. Βενιζέλου, Αγία Πελαγία

Το ξενοδοχείο Αquarius βρίσκεται στο γραφικό λιμάνι της Αγ. Πελαγίας, στο κέντρο της βόρειας ακτής της Κρήτης, δυτικά της πρωτέυουσας του νησιού, το Ηράκλειο.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Villa Bellevue Ηράκλειο

Villa Bellevue

 Villa Bellevue Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 3 κλειδιών Ηράκλειο Τιμή από: 29€

Λυγαριά 8, Αγία Πελαγία

Το Villa Bellevue στην Αγία Πελαγία βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την παραλία της Λυγαριάς, το κέντρο της Αγίας Πελαγίας, και την πόλη του Ηρακλείου. Με αυτή του την ιδανική τοποθεσία στην Αγία Πελαγία προσφέρει ευκολία και άνεση στους επισκέπτες του.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Χρυσάνθη Ηράκλειο

Χρυσάνθη

 Χρυσάνθη Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 2 κλειδιών Ηράκλειο Τιμή από: 30€

Κοκκίνη Χάνι

Τα διαμερίσματα Χρυσάνθη βρίσκονται στου Κοκκίνη το Χάνι, στο όμορφο νησί της Κρήτης. Είναι μιά μικρή οικογενειακή επιχείρηση με 10 παραδοσιακά επιπλωμένα διαμερίσματα, ιδανικά για οικογενειακές διακοπές.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Hariklia Rent Rooms Ηράκλειο

Hariklia Rent Rooms

 Hariklia Rent Rooms Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 1 κλειδιών Ηράκλειο Τιμή από: 25€

Ζαρός

Τα παραδοσιακά δωμάτια 'Harikleia' βρίσκονται στην είσοδο του όμορφου χωριού του Ζαρού, είναι ιδανική επιλογή για επισκέπτες κάθε ηλικίας και προτιμήσεων αφού συνδυάζουν αρμονικά τη φυσική ομορφιά του χωριού Ζαρός.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Socrates Hotel Ηράκλειο

Socrates Hotel

Τιμή από: 35€

Αρσινόης, Μάλια

Το Sokrates Hotel βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο που συνδέει τη Σταλίδα με τα Μάλια. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν την ήσυχη τοποθεσία του ξενοδοχείου μόλις 2 λεπτά από την παραλία.

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά:
Προηγούμενα1 2 3 4Επόμενα