Ξενοδοχεία στο Ηράκλειο

Δείτε τα ξενοδοχεία στο Ηράκλειο, πληροφορίες για τη διαμονή και τις διακοπές σας στο Ηράκλειο! Το Ηράκλειο είναι ο πιο πυκνοκατοικημένος νομός της Κρήτης με πρωτεύουσα την ομώνυμη πόλη. Το μεγαλύτερο ανάκτορο της Μινωικής Κρήτης βρίσκεται στην Κνωσό, πολύ κοντά στην Πόλη του Ηρακλείου. Ο νομός Ηρακλείου χαρακτηρίζεται από παραθαλάσσια τουριστικά θέρετρα σε αμμώδεις παραλίες και από γραφικά, φιλόξενα χωριά στην ενδότερη περιοχή του.

Επιλέξτε κάποιο από τα hotels στο Ηράκλειο Κρήτης και εκτός από την Πόλη του Ηρακλείου και τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού και της Φαιστού δείτε ακόμα όσο περισσότερα μέρη μπορείτε, είτε παραθαλάσσια όπως η πολυσύχναστη Αγία Πελαγία, η πασίγνωστη Αμμουδάρα (Γάζι), η Σταλίδα, τα Μάλια, τα Μάταλα, το Κοκκίνη Χάνι, το Κουτουλουφάρι και η Χερσόνησος, είτε στα ενδότερα του νομού όπως οι Αρχάνες, ο Ζαρός, το Φόδελε (εδώ γεννήθηκε ο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος). Πριν φύγετε από το Ηράκλειο δοκιμάστε ντάκο, χοχλιούς μπουρμπουριστούς, καλτσούνια και λουκάνικα ξιδάτα και αγοράστε μαλεβιζιώτικο κρασί και είδη λαϊκής τέχνης.

Αν έχετε χρόνο αξίζει να επισκεφτείτε και άλλες περιοχές κοντά στο Ηράκλειο όπως το Λασίθι και το Ρέθυμνο.

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε
νέα και προσφορές από το Hotelink.gr

Ξενοδοχείο Villa Alexandra Ηράκλειο

Villa Alexandra

Τιμή από: 15€

Ειρήνης 147, Σταλίδα

Το ξενοδοχείο Villa Alexandra βρίσκεται30 χλμ. ανατολικά του Ηρακλείου, στη Σταλίδα και μόλις 200 μέτρα από την αμμουδερή παραλία της. Αποτελείται από διαμερίσματα και studios πλήρως εξοπλισμένα.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Sun Village Ηράκλειο

Sun Village

Τιμή από: 32€

Εμμανουήλ Τσαγκαράκη

Το ζεστό και φιλόξενο Sun Village απέχει λίγα μόνο βήματα από την αμμώδη παραλία των Μαλίων. Χτισμένο μέσα σε κήπους, το Sun Village διαθέτει μια υπέροχη πισίνα με βεράντα με άνετες ξαπλώστρες.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Sirocco Apartments Ηράκλειο

Sirocco Apartments

 Sirocco Apartments Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 3 κλειδιών Ηράκλειο Τιμή από: 21€

Νηρέως 2, Χερσόνησος

Τα Sirocco Apartments βρίσκονται στην κοσμοπολίτικη Χερσόνησο που προσφέρει μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ και νυχτερινή ζωή. Στα διαμερίσματα μας θα απολαύσετε το ζεστό οικογενειακό περιβάλλον και την παραδοσιακή φιλοξενία για μια ευχάριστη διαμονή.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Latania Studios & Apartments Ηράκλειο

Latania Studios & Apartments

Τιμή από: 31.5€

Σταλίδα

Αγαπητοί φίλοι επισκέπτες καλωσορίσατε στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Latania. Χαιρόμαστε που ήρθατε σε μας για να γνωρίσετε την φιλοξενία της Κρήτης. Γιατί εδώ εσείς και η οικογένειά σας, εσείς και η παρέα σας θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μόνοι σας πόσο ζωντανή παραμένει η παραδοσιακή έννοια της φιλοξενίας στην Κρήτη και ειδικότερα στην Σταλίδα και στο Latania.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Villa Malia Ηράκλειο

Villa Malia

 Villa Malia Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 3 κλειδιών Ηράκλειο Τιμή από: 28€

Μάλια

Η βίλα Malia περιβάλλεται από ένα μεγάλο, καθαρό και πάντα πράσινο κήπο, με γκαζόν, λουλούδια και δέντρα. Τα διαμερίσματα είναι για δύο έως τέσσερα άτομα.

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά:
Προηγούμενα1 2 3 4Επόμενα