Ξενοδοχεία στη Σαντορίνη

ΣαντορίνηΔείτε τα ξενοδοχεία στη Σαντορίνη , πληροφορίες για την διαμονή σας και τις διακοπές σας στην Σαντορίνη! Η Σαντορίνη (γνωστή και ως Θήρα) είναι από τα πιο γνωστά νησιά παγκοσμίως και θεωρείται ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς αλλά και ένα από τα πιο κοσμικά νησιά. Τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία βρίσκονται στη Σαντορίνη και η θέα που διαθέτουν προς το ηφαίστειο είναι ανεπανάληπτη, ειδικά το ηλιοβασίλεμα. Βέβαια, ολόκληρο το νησί είναι ένα αξιοθέατο, με τα κατάλευκα σπίτια της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής να καλύπτουν τα ηφαιστειακά, σκούρα πετρώματα του νησιού.

Πρωτεύουσα της Σαντορίνης είναι τα γραφικά Φηρά, που βρίσκονται σε υψόμετρο 260μ., κτισμένα στην κορυφή απότομων βράχων προσφέροντας απίστευτη θέα. Σημαντικοί αρχαιολογικοί χώροι που μπορείτε να δείτε είναι το Ακρωτήρι και η Αρχαία Θήρα αλλά δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρεία να επισκεφτείτε και χωριά όπως το Ημεροβίγλι, το Καμάρι, ο Καρτεράδος, η Οία.

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε
νέα και προσφορές από το Hotelink.gr

Ξενοδοχείο Hotel Village Mathios Σαντορίνη

Hotel Village Mathios

 Hotel Village Mathios Ξενοδοχείο 3 αστέρων Σαντορίνη Τιμή από: 55€

Ακρωτήρι

Αν πραγματικά θέλετε να απολαύσετε την μαγεία της Σαντορίνης σε ένα ήσυχο, γραφικό κυκλαδίτικο περιβάλλον τότε το Ακρωτήρι και Villas Mathios και Mathios Village είναι αναμφίβολα η τέλεια επιλογή.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Tholos Luxury Resort Hotel Σαντορίνη

Tholos Luxury Resort Hotel

 Tholos Luxury Resort Hotel Ξενοδοχείο 4 αστέρων Σαντορίνη Τιμή από: 179€

Ημεροβίγλι

Πολυαγαπημένη και διάσημη, η Σαντορίνη είναι ένας τόπος απίστευτης ομορφιάς και μαγευτικής ατμόσφαιρας. Στο Ημεροβίγλι, όπου βρίσκεται το Tholos Resort. Χτισμένο πάνω στο γκρεμό της καλντέρας, το ξενοδοχείο θα σας προσφέρει μια διαμονή εκλεπτυσμένης πολυτέλειας και ζεστής φιλοξενίας, σε ένα ανυπέρβλητο σκηνικό απέναντι απ’ το ηφαίστειο.

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια En Plo Boutique Suites Σαντορίνη

En Plo Boutique Suites

 En Plo Boutique Suites Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 4 κλειδιών Σαντορίνη Τιμή από: 80€

Οία

Καλώς ήρθατε, στα διαμερίσματα Εν Πλω στους Μπαξέδες, μια ανάσα από την Οία στο πανέμορφο νησί της Σαντορίνης. Διαθέτουμε, Διαμερίσματα, Στούντιο και Σουίτα για την διαμονή σας στην Σαντορίνη. Δωμάτια με προσεγμένη διακόσμηση και Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Orizontes Boutique Hotel Σαντορίνη

Orizontes Boutique Hotel

 Orizontes Boutique Hotel Ξενοδοχείο 4 αστέρων Σαντορίνη Τιμή από: 80€

Πύργος

Το Boutique Hotel Orizontes βρίσκεται ανάμεσα στα Φηρά και τον Πύργο. Aπέχει μόλις 3 χιλιόμετρα από τα Φηρά και σε κοντινή απόσταση από τον Πύργο το κέντρο του χωριού, το ιδιωτικό μουσείο λαϊκής τέχνης, το οινοποιείο της Σαντορίνης, τη Μονή Προφήτη Ηλία και πολλές τοπικές ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες και καταστήματα.

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Mandilaria Studios Σαντορίνη

Mandilaria Studios

Τιμή από: 35€

Περίβολος

Mandilaria Studios είναι ένα συγκρότημα από οικονομικά στούντιο στο Εμπορείο της Σαντορίνης σε μικρή απόσταση από την παραλία Περίβολος και σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από την Περίσσα.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Atrium Villa Σαντορίνη

Atrium Villa

Τιμή από: 45€

Φηρά

Η Atrium Villa είναι μια οικογενειακή μονάδα που λειτούργησε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2011, σε μια διώροφη, παραδοσιακής αρχιτεκτονικής αλλά μοντέρνας επίπλωσης, κατοικία με εσωτερικό κήπο (αίθριο) στα Φηρά Σαντορίνης.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Astir Thira Hotel Σαντορίνη

Astir Thira Hotel

 Astir Thira Hotel Ξενοδοχείο 3 αστέρων Σαντορίνη Τιμή από: 67€

Φηρά

Kαλωσορίσατε στο ξενοδοχείο Αstir Τhira στα Φηρά Σαντορίνης. Ένα πανέμορφο ξενοδοχείο χτισμένο στην πιο φημισμένη πλευρά του νησιού που σας ηρεμεί και σας μαγεύει με το παραδοσιακό Κυκλαδίτικο στυλ.

Περισσότερα
Βίλλα Timedrops Santorini Monumental Houses Σαντορίνη

Timedrops Santorini Monumental Houses

 Timedrops Santorini Monumental Houses Βίλλα 5 κλειδιών Σαντορίνη Τιμή από: 125€

Εμπορείο

Το Timedrops Monumental Σπίτια, αλλιώς "happy houses" είναι ένα σύμπλεγμα από 5 παραδοσιακές πολυτελείς κατοικίες το καθένα με ιδιωτική πισίνα και βεράντα, που βρίσκεται στο διατηρητέο ​​οικισμό του Εμπορειού χωριό της Σαντορίνης.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Regina Mare Σαντορίνη

Regina Mare

 Regina Mare Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 4 κλειδιών Σαντορίνη Τιμή από: 157€

Ημεροβίγλι

Το Ξενοδοχείο Regina Mare είναι χτισμένο σε μια ήσυχη τοποθεσία στην κορυφή των απόκρημνων βράχων της Σαντορίνης.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Ersi Villas Σαντορίνη

Ersi Villas

 Ersi Villas Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 2 κλειδιών Σαντορίνη Τιμή από: 41€

Φηροστεφάνι, Φηρά

Οι βίλλες Έρση βρίσκονται στην περιοχή Φηροστεφάνι σε ένα ήσυχο περιβάλον μακριά από το θόρυβο της κυκλοφορίας και την πολυκοσμία.

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά:
Προηγούμενα1 2 3Επόμενα