Ξενοδοχεία στη Σαντορίνη

ΣαντορίνηΔείτε τα ξενοδοχεία στη Σαντορίνη , πληροφορίες για την διαμονή σας και τις διακοπές σας στην Σαντορίνη! Η Σαντορίνη (γνωστή και ως Θήρα) είναι από τα πιο γνωστά νησιά παγκοσμίως και θεωρείται ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς αλλά και ένα από τα πιο κοσμικά νησιά. Τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία βρίσκονται στη Σαντορίνη και η θέα που διαθέτουν προς το ηφαίστειο είναι ανεπανάληπτη, ειδικά το ηλιοβασίλεμα. Βέβαια, ολόκληρο το νησί είναι ένα αξιοθέατο, με τα κατάλευκα σπίτια της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής να καλύπτουν τα ηφαιστειακά, σκούρα πετρώματα του νησιού.

Πρωτεύουσα της Σαντορίνης είναι τα γραφικά Φηρά, που βρίσκονται σε υψόμετρο 260μ., κτισμένα στην κορυφή απότομων βράχων προσφέροντας απίστευτη θέα. Σημαντικοί αρχαιολογικοί χώροι που μπορείτε να δείτε είναι το Ακρωτήρι και η Αρχαία Θήρα αλλά δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρεία να επισκεφτείτε και χωριά όπως το Ημεροβίγλι, το Καμάρι, ο Καρτεράδος, η Οία.

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε
νέα και προσφορές από το Hotelink.gr

Ξενοδοχείο La Mer Deluxe Hotel & Spa Σαντορίνη

La Mer Deluxe Hotel & Spa

 La Mer Deluxe Hotel & Spa Ξενοδοχείο 5 αστέρων Σαντορίνη Τιμή από: 160€

Καμάρι

Το La Mer Deluxe Hotel & Spa βρίσκεται στο χωριό Καμάρι, 50 μέτρα από την πιο κοσμοπολίτικη παραλία του νησιού. Το ξενοδοχείο χτίστηκε το 2008 με παραδοσιακή και μοναδική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες ανέσεις.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Aliko Luxury Suites Σαντορίνη

Aliko Luxury Suites

 Aliko Luxury Suites Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 4 κλειδιών Σαντορίνη Τιμή από: 320€

Ημεροβίγλι

Το Aliko Luxury Suites βρίσκεται στο πιο προνομιακό σημείο της Σαντορίνης, στο ψηλότερο σημείο της Καλντέρας, στο γραφικό οικισμό του Ημεροβιγλίου.Κάθε γωνιά του Aliko προσφέρει μια μαγευτική θέα του ηφαιστείου, της θάλασσας και των γειτονικών νησιών και προκαλεί στους επισκέπτες ιδιαίτερα συναισθήματα.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Alizea Villa Σαντορίνη

Alizea Villa

 Alizea Villa Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 4 κλειδιών Σαντορίνη Τιμή από: 30€

Φηρά

Το ξενοδοχείο Alizea Villa βρίσκεται σε μια ήσυχη και προνομιακή τοποθεσία στα πανέμορφα Φηρά. Επι σειρά ετών αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή διαμονής για οικονομικές και άνετες διακοπές σ’ ένα από τους δημοφιλέστερους προορισμούς ανα τον κόσμο, την μοναδική Σαντορίνη. Το ξενοδοχείο μας παρέχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις που αναζητάτε για μια ευχάριστη διαμονή.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Mesotopos Studios Σαντορίνη

Mesotopos Studios

 Mesotopos Studios Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 3 κλειδιών Σαντορίνη Τιμή από: 50€

Φηρά

Στο κέντρο της Σαντορίνης βρίσκεται ο Μεσότοπος, ένα νεόχτιστο συγκρότημα με θέα το Αιγαίο πέλαγος και την Καλντέρα. Κάθε studio, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τέσσερα άτομα. Το παραδοσιακό στυλ, η ίδια η τοποθεσία και η ευρύχωρη πισίνα, είναι κύρια συστατικά στη διασφάλιση των ευχάριστων διακοπών σας.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Sky of Thira Σαντορίνη

Sky of Thira

 Sky of Thira Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 3 κλειδιών Σαντορίνη Τιμή από: 45€

Φηρά

Το Sky of Thira είναι ένα συγκρότημα πολυτελών διαμερισμάτων στο Φηροστεφάνι της Σαντορίνης. Όλα τα δωμάτια είναι χτισμένα σύμφωνα με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια ευχάριστη διαμονή.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Kamares Apartments Σαντορίνη

Kamares Apartments

 Kamares Apartments Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 4 κλειδιών Σαντορίνη Τιμή από: 156€

Φηρά

Το Kamares Apartments βρίσκεται στο λόφο της καλντέρας στα Φηρά, Σαντορίνη. Προσφέρει στους επισκέπτες φιλοξενία που συμπληρώνεται από μια εκπληκτική θέα, ενώ το ηλιοβασίλεμα θα κάνει τις διακοπές σας αξέχαστες.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Agnadi Villa Σαντορίνη

Agnadi Villa

Τιμή από: 50€

Οία

Το Agnadi Villas, που βρίσκεται μόλις 1 χιλιόμετρο από την Οία, το πιο γραφικό χωριό της Σαντορίνης, έχει υπέροχη θέα στο ηλιοβασίλεμα από την όμορφη πισίνα του. Καθένα από τα ευρύχωρα αυτόνομα δωμάτια είναι διακοσμημένο και επιπλωμένο με γούστο. Τα ιδιωτικά μπαλκόνια έχουν θέα στη θάλασσα και την ύπαιθρο.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Mary Rooms Σαντορίνη

Mary Rooms

Τιμή από: 23€

Περίβολος, Σαντορίνη

Tα ενοικιαζόμενα δωμάτια Mary χτίστηκαν με την μοναδική παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, και συνδυάζουν την ομορφιά του νησιού με τη χάρη των μικρών ξενοδοχείων που παρέχουν όλες τις σύγχρονες ευκολίες. Βρίσκονται μόνο 50 μέτρα από την πασίγνωστη μαύρη παραλία Περίβολος της Σαντορίνης.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια The Best Σαντορίνη

The Best

 The Best Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 4 κλειδιών Σαντορίνη Τιμή από: 40€

Περίσσα

Δίπλα στην ομορφότερη μαύρη αμμώδη παράλια της Σαντορίνης (7 χιλιόμετρα ) και 100 μ. από το κέντρο της Περισσας, ένα παραλιακό χωριό που θα εξυπηρέτηση την κάθε σας επιθυμία, βρίσκεται η οικογενειακή μονάδα The Best Studios & Rooms. Λειτουργεί όλο το χρόνο. Α' κατηγόριας, αποτελείται από δωματια, στουντιος και διαμερίσματα από 2 έως 6 ατόμων, χτισμένα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού.

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά:
Προηγούμενα1 2 3Επόμενα