Ξενοδοχεία στη Σαντορίνη

ΣαντορίνηΔείτε τα ξενοδοχεία στη Σαντορίνη , πληροφορίες για την διαμονή σας και τις διακοπές σας στην Σαντορίνη! Η Σαντορίνη (γνωστή και ως Θήρα) είναι από τα πιο γνωστά νησιά παγκοσμίως και θεωρείται ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς αλλά και ένα από τα πιο κοσμικά νησιά. Τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία βρίσκονται στη Σαντορίνη και η θέα που διαθέτουν προς το ηφαίστειο είναι ανεπανάληπτη, ειδικά το ηλιοβασίλεμα. Βέβαια, ολόκληρο το νησί είναι ένα αξιοθέατο, με τα κατάλευκα σπίτια της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής να καλύπτουν τα ηφαιστειακά, σκούρα πετρώματα του νησιού.

Πρωτεύουσα της Σαντορίνης είναι τα γραφικά Φηρά, που βρίσκονται σε υψόμετρο 260μ., κτισμένα στην κορυφή απότομων βράχων προσφέροντας απίστευτη θέα. Σημαντικοί αρχαιολογικοί χώροι που μπορείτε να δείτε είναι το Ακρωτήρι και η Αρχαία Θήρα αλλά δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρεία να επισκεφτείτε και χωριά όπως το Ημεροβίγλι, το Καμάρι, ο Καρτεράδος, η Οία.

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε
νέα και προσφορές από το Hotelink.gr

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Shine Hotel  Volcano View Σαντορίνη

Shine Hotel Volcano View

 Shine Hotel  Volcano View Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 2 κλειδιών Σαντορίνη Τιμή από: 40€

Ημεροβίγλι

Το Shine Hotel βρίσκεται στο γραφικό χωριό Ημεροβίγλι στο υψηλότερο σημείο της καλντέρας με μαγευτική θέα στο περίφημο ηφαίστειο, το ηλιοβασίλεμα και το Αιγαίο.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Angel Studios Σαντορίνη

Angel Studios

 Angel Studios Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 3 κλειδιών Σαντορίνη Τιμή από: 40€

Φηρά

Μέσα στην πόλη των Φηρών και μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, σε μια ήσυχη τοποθεσία, το Angel Studios είναι ένα συγκρότημα όμορφων δωματίων που υπόσχεται να κάνει τη διαμονή σας στο νησί της Σαντορίνης αξέχαστη.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Amerisa Suites Σαντορίνη

Amerisa Suites

 Amerisa Suites Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 4 κλειδιών Σαντορίνη Τιμή από: 50€

Κοντοχώρι, Φηρά

Σ' ένα μαγευτικό τοπίο, στην ανατολική πλευρά των Φηρών, βρίσκεται το νεόκτιστο ξενοδοχειακό συγκρότημα Amerisa Suites. Αποτελείται από 10 δωμάτια και 4 σουϊτες και είναι κτισμένο εκεί που το γαλάζιο τ' ουρανού συναντά το μπλέ της θάλασσας.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Iliovasilema Suites Σαντορίνη

Iliovasilema Suites

 Iliovasilema Suites Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 4 κλειδιών Σαντορίνη Τιμή από: 170€

Ημεροβίγλι

Το ξενοδοχείο αυτό διαθέτει εντυπωσιακή θέα και γαλήνιο περιβάλλον αποτελώντας έτσι ιδανική ρομαντική επιλογή για ζευγάρια όλων των ηλικιών. Το Iliovasilema Hotel Apartments βρίσκεται στη μαγευτική και παγκοσμίου φήμης καλντέρα. Στα 350μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, το συγκρότημα προσφέρει την πιο συναρπαστική θέα.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Meli Meli Σαντορίνη

Meli Meli

 Meli Meli Ξενοδοχείο 3 αστέρων Σαντορίνη Τιμή από: 90€

Ημεροβίγλι

Μικρή ιδιοκτησία στο φημισμένο χωριό Ημεροβίγλι, 10 λεπτά από την πρωτεύουσα του νησιού, Φηρών. Εύκολα προσβάσιμο, 10 χλμ. από το αεροδρόμιο της Σαντορίνης και του λιμένα Αθηνιού.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Kalma Hotel Σαντορίνη

Kalma Hotel

 Kalma Hotel Ξενοδοχείο 2 αστέρων Σαντορίνη Τιμή από: 30€

Μεσσαριά

Το Hotel Kalma είναι ένα μικρό φιλόξενο συγκρότημα. Ο κύριος στόχος μας όταν ιδρύσαμε τη μονάδα αυτή ήταν να εξασφαλιστεί ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον για τους επισκέπτες μας. Χρόνια μετά, ο αρχικός μας και κύριος στόχος εξακολουθεί να είναι ο ίδιος. Θέλουμε οι πελάτες μας να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Samson's Village Σαντορίνη

Samson's Village

 Samson's Village Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 3 κλειδιών Σαντορίνη Τιμή από: 25€

Περίσσα

Το Samson’s Village είναι νεόκτιστο σε στυλ μεζονέτας, με το απλό κυκλαδίτικο στυλ που θέλετε για τις διακοπές σας, καθώς διατηρεί πιστά το παραδοσιακό μοτίβο των Κυκλάδων.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Fotinos Traditional Houses Σαντορίνη

Fotinos Traditional Houses

Τιμή από: 100€

Οία

Στο παραδοσιακό χωριό της Οίας στη Σαντορίνη, όπου η θάλασσα συναντά τον ουρανό, η πανσέληνος και το ηλιοβασίλεμα είναι από τα καλύτερα στον κόσμο. Σας προσφέρουμε μια πραγματικά παραδοσιακή πέτρινη οικία, για να απολαύσετε κάθε στιγμή αυτού του χωριού που κόβει την ανάσα. Δεν θα ξεχάσετε ποτέ στην ζωή σας τη θέα της Καλντέρας.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Astro Palace Σαντορίνη

Astro Palace

 Astro Palace Ξενοδοχείο 5 αστέρων Σαντορίνη Τιμή από: 140€

Φηρά

Άστρο σημαίνει λάμψη, σημαίνει φως. Το Astro Palace είναι συνώνυμο της λάμψης αφού συνδυάζει την αίγλη της σύγχρονης αισθητικής με την παραδοσιακή Κυκλαδική γραμμή σε γήινα χρώματα πλαισιώνοντας αρμονικά το γύρω φυσικό τοπίο.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Sea Sound White Katikies Σαντορίνη

Sea Sound White Katikies

 Sea Sound White Katikies Ξενοδοχείο 4 αστέρων Σαντορίνη Τιμή από: 90€

Άγιος Γεώργιος, Περίβολος

Στη Σαντορίνη της γαλάζιας απεραντοσύνης και της μεταφυσικής διάστασης 4.000 χρόνων πολιτισμού, εμπνευσμένο από την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, λίγα μέτρα από τη μαύρη παραλία του Περίβολου σας περιμένει το καινούργιο συγκρότημα Sea Sound.

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά:
Προηγούμενα1 2 3Επόμενα