Ξενοδοχεία στα Χανιά

Δείτε τα ξενοδοχεία στα Χανιά, πληροφορίες για τη διαμονή και τις διακοπές σας στα Χανιά! Ο νομός Χανίων βρίσκεται στο δυτικό άκρο της Κρήτης και έχει πρωτεύουσα την ομώνυμη πόλη. Συνδυάζει βουνό και θάλασσα προσφέροντας πολλές επιλογές για χαλαρωτικές διακοπές καθώς διαθέτει δαντελωτές ακρογιαλιές και κρυστάλλινες θάλασσες αλλά και την ευκαιρία για εναλλακτικό τουρισμό καθώς έχει και μαγευτικά φαράγγια (με γνωστότερο το φαράγγι της Σαμαριάς), ποτάμια και οροσειρές ιδανικές για ορειβασία και αναρρίχηση.

Επιλέξτε κάποιο από τα πολυάριθμα Χανιά hotels και εκτός από την Πόλη των Χανίων δείτε τα πολυσύχναστα τουριστικά θέρετρα της Αγίας Μαρίνας, του Δαράτσου, του Πλατανιά, την Αλμυρίδα στον όρμο με τα γαλαζοπράσινα νερά, τα παραθαλάσσια χωριά Καλύβες, Μάλεμε και Κολυμπάρι, την παραδεισένια νησίδα του Ελαφονησίου, τα καταπράσινα γραφικά χωριά Βάμος, Κίσσαμος και φυσικά τα ξακουστά Σφακιά ένα ιστορικό χωριό με εξαιρετική κουζίνα. Μη φύγετε από τα Χανιά χωρίς να δοκιμάσετε Σφακιανή Τούρτα, Χοχλιούς, χταποδοσαλάτα, μπουρέκι και κρέας τσιγαριστό.

Αν έχετε χρόνο επισκεφτείτε και το νομό Ρεθύμνου που συνορεύει με το νομό Χανίων στα ανατολικά.

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε
νέα και προσφορές από το Hotelink.gr

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Cathrin Suites Χανιά

Cathrin Suites

 Cathrin Suites Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 4 κλειδιών Χανιά Τιμή από: 38€

Σταυρός

Ηρεμήστε και ανανεωθείτε μακριά από τα συνηθισμένα. Σε μία απο τις πιο ιστορικές και όμορφες περιοχές της Κρήτης, στο Ακρωτήρι, μέσα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, βρίσκεται το ξενοδοχείο Cathrin Suites.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Halepa Hotel Χανιά

Halepa Hotel

 Halepa Hotel Ξενοδοχείο 3 αστέρων Χανιά Τιμή από: 76€

Ελευθερίου Βενιζέλου 164, Χανιά Πόλη

Σας καλωσορίζουμε στο ξενοδοχείο Χαλέπα. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται σε βολικό σημείο μόλις μερικά λεπτά από το κέντρο της πόλης των Χανίων - στην γνωστή περιοχή Χαλέπα, από όπου πήρε και το όνομα το ξενοδοχείο.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Amphitriti Hotel Χανιά

Amphitriti Hotel

 Amphitriti Hotel Ξενοδοχείο 3 αστέρων Χανιά Τιμή από: 55€

Λιθινών 31- 33, Χανιά Πόλη

Σύγχρονο ξενοδοχείο με ατομικές ανέσεις κτισμένο στον προμαχώνα του Ενετικού Λιμανιού των Χανίων με θέα προς την παλιά πόλη και το κρητικό πέλαγος.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Loukia Hotel Χανιά

Loukia Hotel

 Loukia Hotel Ξενοδοχείο 3 αστέρων Χανιά Τιμή από: 35€

Ακτή Κουντουριώτου, Χανιά Πόλη

Το ξενοδοχείο Λουκία βρίσκεται σε υπέροχη θέση μέσα στην καρδιά του παλιού γραφικού Ενετικού λιμανιού των Χανίων και παρέχει την δυνατότητα μιας καταπληκτικής θέας σε ένα απο τα ωραιότερα λιμάνια της Ελλάδας.

Περισσότερα
Βίλλα Villas Almyrida Χανιά

Villas Almyrida

Τιμή από: 700€

Αλμυρίδα

Δύο υπέροχες και υψηλών προδιαγραφών βίλες, η Βίλα Ιφιγένεια και η Βίλα Καλυψώ, χτισμένες σε λόφο 800 μέτρων από την παραλία του κοντινού χωριού Αλμυρίδα, περιμένουν να σας φιλοξενήσουν και να σας προσφέρουν αξέχαστες διακοπές.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Argo Beach Χανιά

Argo Beach

 Argo Beach Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 3 κλειδιών Χανιά Τιμή από: 34€

Δωδεκανήσου & Ακτή Μιαούλη

Επιλέξτε να κάνετε τις διακοπές σας σε μια από τις πιο γραφικές περιοχές των Χανιών, στο Κουμ Καπί. Εκεί βρίσκονται τα ενοικιαζόμενα δωμάτια "ARGO BEACH". Η εκπληκτική τους θέση, η μοναδική τους θέα και το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, σας υπόσχονται μια αξέχαστη διαμονή.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Iolida Beach Χανιά

Iolida Beach

 Iolida Beach Ξενοδοχείο 5 αστέρων Χανιά Τιμή από: 42€

Οδός Αγίας Μαρίνας

Το IOLIDA BEACH, ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα στην καρδιά της Αγίας Μαρίνας, ενός από τα πλέον δημοφιλήπαραθαλάσσια θέρετρα των Χανίων σας καλωσορίζει ανοίγοντάς σας τις πύλες σε ένα κόσμο διακριτικής πολυτέλειας και αξεπέραστης ομορφιάς!

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Marianna Apartments Χανιά

Marianna Apartments

 Marianna Apartments Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 3 κλειδιών Χανιά Τιμή από: 30€

Αλμυριδα

Το συγκρότημα διαμερισμάτων Marianna Apartments στην Αλμυρίδα Χανίων, θα σας προσφέρει αξέχαστες και άνετες διακοπές κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στην Κρήτη.

Περισσότερα
Βίλλα Michalis Villas Χανιά

Michalis Villas

Τιμή από: 73€

Χωραφάκια

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και παρέχουμε αξέχαστες διακοπές για οικογένειες και τους φίλους τους για περισσότερο από 25 χρόνια. Έχουμε την τιμή να παρέχουμε από τις καλύτερες διακοπές σε βίλλες στην Κρήτη. Οι βίλλες μας παρέχουν μαγευτική θέα στην θάλασσα, αλλά και στο βουνό.

Περισσότερα
Camping Camping Nopigia Χανιά

Camping Nopigia

Τιμή από: 15€

Νοπήγεια

Το κάμπινγκ Νοπήγια βρίσκεται 20 λεπτά από την πόλη των Χανίων και 5 λεπτά από την πόλη της Κισσάμου στην περιοχή Νοπήγια, είναι ένα καταπράσινο δάσος με χιλιάδες δέντρα και λουλούδια, δίπλα στην καθαρή θάλασσα του κόλπου της Κισσάμου!

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά:
Προηγούμενα1 2 3 4Επόμενα