Ξενοδοχεία στα Χανιά

Δείτε τα ξενοδοχεία στα Χανιά, πληροφορίες για τη διαμονή και τις διακοπές σας στα Χανιά! Ο νομός Χανίων βρίσκεται στο δυτικό άκρο της Κρήτης και έχει πρωτεύουσα την ομώνυμη πόλη. Συνδυάζει βουνό και θάλασσα προσφέροντας πολλές επιλογές για χαλαρωτικές διακοπές καθώς διαθέτει δαντελωτές ακρογιαλιές και κρυστάλλινες θάλασσες αλλά και την ευκαιρία για εναλλακτικό τουρισμό καθώς έχει και μαγευτικά φαράγγια (με γνωστότερο το φαράγγι της Σαμαριάς), ποτάμια και οροσειρές ιδανικές για ορειβασία και αναρρίχηση.

Επιλέξτε κάποιο από τα πολυάριθμα Χανιά hotels και εκτός από την Πόλη των Χανίων δείτε τα πολυσύχναστα τουριστικά θέρετρα της Αγίας Μαρίνας, του Δαράτσου, του Πλατανιά, την Αλμυρίδα στον όρμο με τα γαλαζοπράσινα νερά, τα παραθαλάσσια χωριά Καλύβες, Μάλεμε και Κολυμπάρι, την παραδεισένια νησίδα του Ελαφονησίου, τα καταπράσινα γραφικά χωριά Βάμος, Κίσσαμος και φυσικά τα ξακουστά Σφακιά ένα ιστορικό χωριό με εξαιρετική κουζίνα. Μη φύγετε από τα Χανιά χωρίς να δοκιμάσετε Σφακιανή Τούρτα, Χοχλιούς, χταποδοσαλάτα, μπουρέκι και κρέας τσιγαριστό.

Αν έχετε χρόνο επισκεφτείτε και το νομό Ρεθύμνου που συνορεύει με το νομό Χανίων στα ανατολικά.

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε
νέα και προσφορές από το Hotelink.gr

Βίλλα Athermigo Villas Χανιά

Athermigo Villas

Τιμή από: 235€

Άγιος Παύλος, Γαβαλοχώρι

Η βίλλα Athermigo αποτελείται από ένα ιδιωτικό ελαιοτριβείο που έχει μετατραπεί σε καθιστικό – εστιατόριο και από τρεις ανεξάρτητες σουίτες που πήραν την ονομασία τους από τα δένδρα που υπάρχουν έξω από αυτές. Η Ελιά, η Ροδιά, η Καρυδιά.

Περισσότερα
Βίλλα Villa Milli Χανιά

Villa Milli

Τιμή από: 100€

Ρίτζου 8, Παλαιά Πόλη Χανίων

H Villa Milli βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά της πόλης των Χανίων η οποία είναι η συνοικία Τοπανάς στην αρχή της οδού Θεοτοκοπούλου.

Περισσότερα
Επιλέξτε Τύπο Διαμονής Casa Veneta Χανιά

Casa Veneta

Τιμή από: 40€

Θεοτοκοπούλου 57

To Casa Veneta βρίσκεται σε ένα παλιό στενό δρόμο των Χανίων και διατηρεί ακόμα και σήμερα την παλιά κοσμική γοητεία του. Είναι ένα ανακαινισμένο κτίριο με παλιά Βενετσιάνικη πρόσοψη διακοσμημένο με κέφι και μεράκι.

Περισσότερα
Επιλέξτε Τύπο Διαμονής Electra Pension Χανιά

Electra Pension

Τιμή από: 20€

Μάλεμε, Χανίων

Η πανσιόν Ηλέκτρα βρίσκεται 17 χλμ., δυτικά από την πόλη των Χανίων, στο ιστορικό χωριό Μάλεμε. Κάθε δωμάτιο είναι σε παραδοσιακό στύλ και έχει μπαλκόνι εμπρός και βεράντα πίσω.

Περισσότερα
Επιλέξτε Τύπο Διαμονής Athinie Hotel Χανιά

Athinie Hotel

Τιμή από: 24€

Ζαμπελίου 24 & Κουντουριώτου 17

Hotel Athinie βρίσκεται στο ενετικό λιμάνι των Χανίων. Από τα δωμάτια μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα της παλιάς πόλης, την είσοδο από το λιμάνι και τον υπέροχο Φάρο.

Περισσότερα
Βίλλα Aspalathos Villas Χανιά

Aspalathos Villas

Τιμή από: 90€

Φίλιππος Αποκορώνου

Το γραφικό συγκρότημα "Aspalathos Villas" βρίσκεται στον οικισμό Φιλίππο, ο οποίος απέχει 3 χιλιόμετρα από το κοντινότερο μεγάλο χωριό, τις Βρύσσες στο Δυτικό Αποκόρωνα Χανίων.

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Kavos Hotel Apartments Χανιά

Kavos Hotel Apartments

 Kavos Hotel Apartments Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 5 κλειδιών Χανιά Τιμή από: 38€

Ακρωτήρι

Το ξενοδοχείο «Κάβος» είναι κτισμένο σε μια έκταση 12.000 τ.μ. πάνω στην θάλασσα σε έναν «κάβο» (τοπωνύμιο και γεωφυσικό στοιχείο της περιοχής και εξαιρετικός ψαρότοπος), στην βορειοδυτική ακτή του Ακρωτηρίου του νομού Χανιών, γνωστό για το ξηρό του κλίμα και την καταπληκτική του ατμόσφαιρα, 15 χιλιόμετρα από την μαγευτική πόλη των Χανίων.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Tropicana Beach Hotel Χανιά

Tropicana Beach Hotel

 Tropicana Beach Hotel Ξενοδοχείο 2 αστέρων Χανιά Τιμή από: 35€

Κάτω Στάλος

Σας καλωσορίζουμε στο ξενοδοχείο Tropicana Beach Hotel. Το ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω σε αμμώδη παραλία στην περιοχή κάτω Σταλός στον μαγευτικό νομό Χανίων.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Hotel Aghas Χανιά

Hotel Aghas

 Hotel Aghas Ξενοδοχείο 2 αστέρων Χανιά Τιμή από: 25€

Παλαιόχωρα

Το ξενοδοχείο μας, βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο της Κρήτης, στην Παλαιόχωρα που θεωρείται η νύφη του Λυβικού και η χώρα του ήλιου.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Tina Hotel Χανιά

Tina Hotel

Τιμή από: 20€

Μπονιαλή 3

Το Tina Hotel είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο, βρίσκεται στο κέντρο των Χανίων, σ'έναν ήσυχο παράδρομο, σε πολύ κοντική απόσταση από την παλιά πόλη με το διάσημο Ενετικό λιμάνι και δύο λεπτά με τα πόδια από την Παραδοσιακή Δημοτική Αγορά.

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά:
Προηγούμενα1 2 3 4Επόμενα