Ξενοδοχεία στα Χανιά

Δείτε τα ξενοδοχεία στα Χανιά, πληροφορίες για τη διαμονή και τις διακοπές σας στα Χανιά! Ο νομός Χανίων βρίσκεται στο δυτικό άκρο της Κρήτης και έχει πρωτεύουσα την ομώνυμη πόλη. Συνδυάζει βουνό και θάλασσα προσφέροντας πολλές επιλογές για χαλαρωτικές διακοπές καθώς διαθέτει δαντελωτές ακρογιαλιές και κρυστάλλινες θάλασσες αλλά και την ευκαιρία για εναλλακτικό τουρισμό καθώς έχει και μαγευτικά φαράγγια (με γνωστότερο το φαράγγι της Σαμαριάς), ποτάμια και οροσειρές ιδανικές για ορειβασία και αναρρίχηση.

Επιλέξτε κάποιο από τα πολυάριθμα Χανιά hotels και εκτός από την Πόλη των Χανίων δείτε τα πολυσύχναστα τουριστικά θέρετρα της Αγίας Μαρίνας, του Δαράτσου, του Πλατανιά, την Αλμυρίδα στον όρμο με τα γαλαζοπράσινα νερά, τα παραθαλάσσια χωριά Καλύβες, Μάλεμε και Κολυμπάρι, την παραδεισένια νησίδα του Ελαφονησίου, τα καταπράσινα γραφικά χωριά Βάμος, Κίσσαμος και φυσικά τα ξακουστά Σφακιά ένα ιστορικό χωριό με εξαιρετική κουζίνα. Μη φύγετε από τα Χανιά χωρίς να δοκιμάσετε Σφακιανή Τούρτα, Χοχλιούς, χταποδοσαλάτα, μπουρέκι και κρέας τσιγαριστό.

Αν έχετε χρόνο επισκεφτείτε και το νομό Ρεθύμνου που συνορεύει με το νομό Χανίων στα ανατολικά.

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε
νέα και προσφορές από το Hotelink.gr

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Antilia Apartments Χανιά

Antilia Apartments

 Antilia Apartments Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 3 κλειδιών Χανιά Τιμή από: 40€

Ταυρωνίτης, Χανιά

Antilia είναι μια μικρή ιδιοκτησία που αποτελείται από 14 διαφορετικά μεγέθους υψηλής ποιότητας διαμερίσματα χτισμένα σε δύο επιμέρους ενότητες.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Mediterranea Apartments Χανιά

Mediterranea Apartments

 Mediterranea Apartments Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 3 κλειδιών Χανιά Τιμή από: 27.5€

Ελευθερίου Βενιζέλου, Δαράτσος

Οι οικογένειες Βαμιανάκης και Ξηράκης λειτουργoύν το ξενοδοχείο τα τελευταία 15 χρόνια με μεγάλη επιτυχία, αφού επισκέπτες από όλο τον κόσμο προσελκύονται από την ζεστή, οικογενειακή ατμόσφαιρα, το φιλικό και χαλαρωτικό περιβάλλον και την αυθεντική αίσθηση φιλοξενίας,που το προσωπικό του ξενοδοχείου μας μπορεί να προσφέρει . Ως εκ τούτου οι πελάτες μας έρχονται ξανά και ξανά κάθε χρόνο!

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Georgia-Vicky Studios & Apartments Χανιά

Georgia-Vicky Studios & Apartments

 Georgia-Vicky Studios & Apartments Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 3 κλειδιών Χανιά Τιμή από: 40€

Σταυρός

Το συγκρότημα διαμερισμάτων Georgia-Vicky βρίσκεταi στην περιοχή Σταυρός Ακρωτηρίου του Νομού Χανίων Κρήτης.Προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλον για οικογενειακές διακοπές και όχι μόνο, δίπλα στη φύση. Αποτελείται απο 3 κτίρια τα οποία περιβάλουν την πισίνα με θαλασσινό νερό. Όλα τα διαμερίσματα έχουν μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα, την πισίνα και τους καταπράσινους κήπους του συγκροτήματος.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Yakinthos Hotel Χανιά

Yakinthos Hotel

 Yakinthos Hotel Ξενοδοχείο 3 αστέρων Χανιά Τιμή από: 40€

Άγιοι Απόστολοι, Δαράτσος

Ένα μικρό παραλιακό ξενοδοχείο Β΄ κατηγορίας σύμβολο Κρητικής φιλοξενίας.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Koukouras Hotel Χανιά

Koukouras Hotel

 Koukouras Hotel Ξενοδοχείο 3 αστέρων Χανιά Τιμή από: 38€

Κάτω Σταλός

Το ξενοδοχείο Koukouras βρίσκεται στον Κάτω Σταλό, 7km από τα Χανιά. Το ξενοδοχείο είναι ανακαινισμένο και σε πολύ μικρή απόσταση βρίσκονται super market, ταβέρνες, καφετέριες και γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Είναι κατάλληλο για οικογένειες και προσφέρει ώρες πραγματικής ηρεμίας και χαλάρωσης.

Περισσότερα
Βίλλα Villa Nicolas Χανιά

Villa Nicolas

Τιμή από: 100€

Πλάκα Αποκορώνου, Αποκόρωνας

Πρόκειται για μία διώροφη πολυτελή βίλα 178 μ2, η οποία μπορεί να παρέχει μία άνετη και πλήρη διαμονή για 4 άτομα. Κτισμένη αμφιθεατρικά πάνω σε λόφο δίπλα στη θάλασσα μόλις 150 m μακριά, η βίλα αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της φύσης, και ειδικότερα του ορεινού τοπίου, οι οποίοι θέλουν να απολαύσουν κάποιες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Argo Χανιά

Argo

 Argo Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 3 κλειδιών Χανιά Τιμή από: 40€

Μακεδονομάχων 603, Δαράτσος

Το «Αργώ» απαρτίζεται από 10 επιπλωμένα διαμερίσματα τριών αστέρων που βρίσκονται στην γνωστή περιοχή Γλάρος. Το οικογενειακό και ήσυχο περιβάλλον του «Αργώ» το καθιστά αναμφισβήτητα το ιδανικό προορισμό για να κάνετε τις διακοπές σας μοναδικές. Είναι το μέρος που μπορείτε να απολαύσετε την Κρητική φιλοξενία κάτω από τον Μεσογειακό ήλιο απολαμβάνοντας την ξεχωριστή παραλία του Γλάρου.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Apokoros Club Apartments Χανιά

Apokoros Club Apartments

 Apokoros Club Apartments Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 3 κλειδιών Χανιά Τιμή από: 27€

Καλύβες

Στο παραδοσιακό χωριό Καλύβες και στην πιο πράσινη περιοχή του Αποκόρωνα, έχουμε χτίσει τα διαμερίσματα «ΑΠΟΚΟΡΟΣ». Αυτό μικρό ξενοδοχείο Α' κατηγορίας με πολύ φιλικό και χρήσιμο προσωπικό, είναι ακριβώς ότι ψάχνετε!

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Mediterranean Studios Χανιά

Mediterranean Studios

 Mediterranean Studios Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 2 κλειδιών Χανιά Τιμή από: 33€

Καστέλλι, Κίσσαμος

Αν θέλετε να περάσετε αξέχαστες διακοπές σε ένα μαγευτικό μέρος με τις καθαρότερες παραλίες της Ελλάδας, τότε ελάτε στον Κίσσαμο στο Ξενοδοχείο Στούντιο & Διαμερίσματα Mediterranean.Τα διαμερίσματά μας ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Lia Apartments Χανιά

Lia Apartments

 Lia Apartments Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 3 κλειδιών Χανιά Τιμή από: 30€

Κάτω Σταλός

Τα Lia Apartments σας προσφέρουν στούντιο, διαμερίσματα με ένα υπνοδωμάτιο και διαμερίσματα με δυο υπνοδωμάτια δίπλα στη θάλασσα.Χαλαρώστε και πιείτε τον καφέ σας ή το ποτό σας στο μπαρ της παραλίας, που βρίσκεται πίσω από το ξενοδοχείο μας.

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά:
Προηγούμενα1 2 3 4Επόμενα