Ξενοδοχεία στα Χανιά

Δείτε τα ξενοδοχεία στα Χανιά, πληροφορίες για τη διαμονή και τις διακοπές σας στα Χανιά! Ο νομός Χανίων βρίσκεται στο δυτικό άκρο της Κρήτης και έχει πρωτεύουσα την ομώνυμη πόλη. Συνδυάζει βουνό και θάλασσα προσφέροντας πολλές επιλογές για χαλαρωτικές διακοπές καθώς διαθέτει δαντελωτές ακρογιαλιές και κρυστάλλινες θάλασσες αλλά και την ευκαιρία για εναλλακτικό τουρισμό καθώς έχει και μαγευτικά φαράγγια (με γνωστότερο το φαράγγι της Σαμαριάς), ποτάμια και οροσειρές ιδανικές για ορειβασία και αναρρίχηση.

Επιλέξτε κάποιο από τα πολυάριθμα Χανιά hotels και εκτός από την Πόλη των Χανίων δείτε τα πολυσύχναστα τουριστικά θέρετρα της Αγίας Μαρίνας, του Δαράτσου, του Πλατανιά, την Αλμυρίδα στον όρμο με τα γαλαζοπράσινα νερά, τα παραθαλάσσια χωριά Καλύβες, Μάλεμε και Κολυμπάρι, την παραδεισένια νησίδα του Ελαφονησίου, τα καταπράσινα γραφικά χωριά Βάμος, Κίσσαμος και φυσικά τα ξακουστά Σφακιά ένα ιστορικό χωριό με εξαιρετική κουζίνα. Μη φύγετε από τα Χανιά χωρίς να δοκιμάσετε Σφακιανή Τούρτα, Χοχλιούς, χταποδοσαλάτα, μπουρέκι και κρέας τσιγαριστό.

Αν έχετε χρόνο επισκεφτείτε και το νομό Ρεθύμνου που συνορεύει με το νομό Χανίων στα ανατολικά.

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε δωρεάν εγγραφή για να λαμβάνετε
νέα και προσφορές από το Hotelink.gr

Βίλλα Villa Patriko Χανιά

Villa Patriko

 Villa Patriko Βίλλα 4 κλειδιών Χανιά Τιμή από: 50€

Καλυβιανή, Κίσσαμος

Καλώς ήρθατε στην Βίλα Πατρικό! Σ’ ένα χώρο που κυριαρχεί το γαλάζιο του ουρανού και το πράσινο της φύσης δημιουργήσαμε το Πατρικό, μια πολυτελή κατοικία με μοναδική θέα. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό αρχοντικό του οποίου η αναπαλαίωση ολοκληρώθηκε το 2007 και πραγματοποιήθηκε με πολλή αγάπη, μεράκι και προσωπική φροντίδα από τους σημερινούς ιδιοκτήτες.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Atrion Hotel Χανιά

Atrion Hotel

 Atrion Hotel Ξενοδοχείο 3 αστέρων Χανιά Τιμή από: 40€

Αγία Μαρίνα

To Atrion Hotel βρίσκεται στην καρδιά της Αγίας Μαρίνας, έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Κρήτη. Χάριν στο κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της περιοχής, τις αμέτρητες επιλογές σε φαγητό και διασκέδαση, την απέραντη παραλία με τα φιλόξενα νερά και τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα, οι διακοπές σας γίνονται μια μοναδική εμπειρία.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Άρης Χανιά

Άρης

 Άρης Ξενοδοχείο 2 αστέρων Χανιά Τιμή από: 30€

Παλαιoχώρα

Το ξενοδοχείο Άρης είναι μια οικογενειακή ξενοδοχειακή μονάδα τρίτης κατηγορίας και λειτουργεί από το 1988. Βρίσκεται στην άκρη της παλιάς πόλης, μακριά απο το θόρυβο, αλλά μόλις 5 λεπτά περπάτημα απο το κέντρο.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Mesogios Beach Χανιά

Mesogios Beach

 Mesogios Beach Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 3 κλειδιών Χανιά Τιμή από: 35€

Κορφαλώνας, Κίσσαμος

Απολαύστε τις διακοπές σας σε ένα μαγευτικό μέρος με θέα τον κόλπο της Κίσσαμου.Η τουριστική μονάδα είναι νεόκτιστη δίπλα στην θάλασσα δίπλα σε μια ήρεμη παραλία. Η εξαιρετική τοποθεσία στην παραλία προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για να απολαύσετε χαλαρωτικές διακοπές.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Άννα Κατερίνα Apartments Χανιά

Άννα Κατερίνα Apartments

Τιμή από: 25€

Πλατανιάς, Χανιά

Το συγκρότημα Anna Katerina Apartments αποτελείται από 15 πλήρως εξοπλισμένα και επιπλωμένα δωμάτια- διαμερίσματα.

Περισσότερα
Ξενοδοχείο Porto Veneziano Hotel Χανιά

Porto Veneziano Hotel

 Porto Veneziano Hotel Ξενοδοχείο 3 αστέρων Χανιά Τιμή από: 77€

Ακτή Ενώσεως Εν. Λιμ., Χανιά Πόλη

Το Porto Veneziano βρίσκεται στην Παλιά Πόλη των Χανίων. Είναι πλήρως εξοπλισμένο, άνετο, πολυτελές και σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Το Porto Veneziano διαθέτει 51 προσεγμένα δωμάτια και 6 πολυτελείς σουίτες έτοιμες να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Bikakis Family Χανιά

Bikakis Family

 Bikakis Family Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 2 κλειδιών Χανιά Τιμή από: 25€

Πολεμιστών 1941

Μέσα σε ένα όμορφο και οικογενειακό περιβάλλον μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας καλοκαίρι και χειμώνα. Τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα που χρειάζονται για να κάνουν την παραμονή σας άνετη και ευχάριστη.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Το Δίπορτο Χανιά

Το Δίπορτο

 Το Δίπορτο Ενοικιαζόμενα Δωμάτια 3 κλειδιών Χανιά Τιμή από: 28€

Μπετόλο 39-41, Παλιά Πόλη Χανίων

11 παραδοσιακά αναπαλαιωμένα δωμάτια, σε ζεστό οικογενειακό περιβάλλον, με θέα δύο από τα πιο γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης των Χανίων. Το "Δίπορτο" στεγάζεται σε ένα ιστορικό νεοκλασικό κτίριο το οποίο στις αρχές του 20ου αιώνα φιλοξενούσε το Αγγλικό προξενείο.

Περισσότερα
Βίλλα Nostalgia Villas Χανιά

Nostalgia Villas

 Nostalgia Villas Βίλλα 4 κλειδιών Χανιά Τιμή από: 130€

Πλάκα Αποκορώνου

Οι Βίλες Νοσταλγία είναι τρείς αυτόνομες Βίλες με καταπληκτική θέα προς τον κόλπο της Σούδας και τα επιβλητικά Λευκά Όρη. Η κάθε Βίλα διαθέτει μια υπέροχη πισίνα 40 τετραγωνικών, ιδανική και για παιδιά, με πανοραμική θέα στην θάλασσα ενώ όλα τα έπιπλα των εξωτερικών χώρων εξασφαλίζουν άνεση και χαλαρές στιγμές στην πισίνα.

Περισσότερα
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Αλμαία Χανιά

Αλμαία

Τιμή από: 86€

Αλμυρίδα, Αποκόρωνας

Το Almaia Villas αποτελείται από δύο ολοκαίνουργιες βίλες δυο υπνοδωματίων στο παραθαλάσσιο χωριό της Αλμυρίδας, 200 μέτρα από την αμμώδη παραλία και 19 χλμ. από την πόλη των Χανίων.

Περισσότερα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων ανά:
Προηγούμενα1 2 3 4Επόμενα